İzmir Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 1 İşçi Alımı

İzmir Valiliği Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü 1 İşçi Alımı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Daimi Tam süreli olarak belirsiz süreli işçi alımı yapılacaktır. Başvurular 05 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ’ ca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Beden İşçisi Genel unvanıyla kamu işçisi olarak Daimi Tam süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı.

Başvurular 05 Ekim 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır. Beden İşçisi Genel alımı için : Başvuracak adaylar kadın erkek ve ilköğretim mezunu olmak. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli (daimi), geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Başvuru süresi içerisinde il dışından ikamet değişikliği yapanların talebe müracaatı kabul edilmeyecektir. Ancak il içinde ikamet değişikliği yapanların; başvuru esnasında Nüfus Müdürlüğünden getirecekleri adres bilgileri raporu ile başvurmaları halinde müracaatları kabul edilecektir.

İlana başvuracak adayların 00003399708 iş ilan no ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 05 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. İzmir iş ilanları kariyer.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.