Jandarma Astsubay ve Subay Duyurusu Yayınladı

Jandarma Astsubay ve Subay Duyurusu Yayınladı

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından muvazzaf astsubay ve subay alımı için duyuru yayınlanmıştı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından Jandarma nam hesabına alınacaklar için duyurular yayınlanmaya devam ediliyor.

Jandarma Genel Komutanlığı nam hesabına muvazzaf astsubay ve subay alımı için ilan yayınlanarak adaylara duyuru yapılmıştı. Sağlık Bilimleri Üniversitesi JGK nam hesabına alımı yapılacaklar için detaylar ile birlikte duyurular yayınlanmaya devam edilmektedir. Adayların izleyeceği yol ve duyuru sayfaları aşağıda verilmiştir.

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı gerçekleştirecektir. Jandarma Genel Komutanlığı muvazzaf tabip subay, muvazzaf diş tabibi subay ve muvazzaf sağlık astsubayı ihtiyacının karşılanması maksadıyla alım yayınlayarak başvuru kabul etmişti.

 

Jandarma Genel Komutanlığı 2020 ve 2021 eğitim öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılacak yerleştirmelere göre Sağlık Bilimleri Üniversitesinde İçişleri Bakanlığı J.Gn.K.lığı hesabına öğrenim görmek üzere öğrenci alımı sayfa duyuruları yayınlamaya devam ediliyor.

İlan başvuru detayları arasında neler bulunuyor

J.Gn.K.lığında muvazzaf tabip subay olarak görev yapmak üzere,

SBÜ Gülhane Tıp Fakültesine 15 erkek öğrenci alınacaktır.

Diş Hekimliği Fakültesine 2 erkek öğrenci alınacaktır.

J.Gn.K.lığında muvazzaf sağlık astsubayı olarak Gülhane Sağlık Meslek Yüksekokuluna 30 erkek öğrenci temin edilecektir.

Başvuru bilgileri

İçişleri Bakanlığı J.Gn.K.lığı Nam ve Hesabına Sağlık Bilimleri Üniversitesinde SBÜ Öğrenim Görecek Öğrenci Temin Esasları Duyurusu’’nda belirtilmiştir.

Adaylarda Aranacak Nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

Lise veya dengi okullardan mezun olmuş veya kayıt tarihine kadar mezun olacak durumda olmak gerekmekte.

Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre, müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle 21 yaşını bitirmemiş olmak gerekmekte.

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak gerekmekte.

Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmaması gerekiyor.

İçişleri Bakanlığı (J.Gn.K.lığı) Nam ve Hesabına Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (SBÜ) Öğrenim Görecek Öğrenci Temin Esasları Duyurusu”nda belirtilmiş olan başvuru şartlarını taşımak.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Yerleşkesi JSGA Başkanlığı Personel Temin Merkez Komutanlığı Beytepe/Çankaya/ANKARA. TEL: (0312) 464 4836. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Külliyesi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğrenci İşleri D.Bşk.lığı. Gülhane Tıp Fakültesi Emrah Mah. Etlik-Keçiören/ANKARA. TEL: (0312) 304 6248 – (0312) 304 6259.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden genel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum