Jandarma Bay Bayan Astsubay Alımı 2019 Yılı Ön Başvuruları

Jandarma Bay Bayan Astsubay Alımı 2019 Yılı Ön Başvuruları

Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) yayınladığı ilan ile bay bayan adaylar arasından alımı yapılacak astsubay alımı 2019 yılı ön başvuruları devam etmektedir. Alım öğrenim durumuna göre 27 ile 32 yaş aralığında yapılacaktır.

Jandarma Genel Komutanlığı öğrenim durumuna göre 27 ile 32 yaş sınırlı bay bayan astsubay alımı  2019 yılı ön başvuruları devam ediyor. JGK alımına kimler hangi şartlarda başvuru yapabiliyor.

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı için 27 ile 32 yaş sınırlı astsubay alımı yapılacağı ilan edildi. Adaylar başvurularını 13 Mart 2019 tarihi bitimine kadar yapması gerekmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı için lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş olması gerekmektedir.

Lisansüstü öğrenimi tamamlamış olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre otuz iki (32) yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1987 ve sonrası doğumlular). Sahil Güvenlik Komutanlığı için ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 26 Ağustos 2019 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için düzeltilmemiş nüfus kaydına göre ½ müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş (01 Ocak 1992 ve sonrası doğumlular).

Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu olmak. internet adreslerinde yayımlanan “2019 Yılı J.Gn.K.lığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2019 Yılı S.G.K.lığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu”nda belirtilmiş olan başvuru şartlarını taşımak. Jandarma Askeri alımlar olarak yapılıyor.

Ön başvurular internet adreslerinden ulaşılabilecek Jandarma Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile 13 Mart 2019 tarihi bitimine kadar giriş yapılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum