Jandarma Genel Komutanlığı 2650 Astsubay Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı 2650 Astsubay Alımı

Jandarma Genel Komutanlığı 31 Mart 2017 de Astsubay Alım ilanı yayınladı. Alınacak personelin 151 kişi olan kısmı Bayan olarak alınacaktır. Başvurular 31 Mart 2017 ile 28 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Jandarma Genel Komutanlığı astsubay ihtiyacının karşılanması amacıyla sivil kaynaktan, lisans veya ön lisans düzeyinde Jandarma (2333), Teknisyeni (20), istihkam (20), Muhabere (40), ikmal (20), Bakım (20), Personel (35), Maliye (11) sınıflarında erkek ve Jandarma (150), Bando (1) sınıflarında kadın personel alınacaktır.

Başvuracak Adaylarda aranan bazı şartlar: Fakülte, yüksekokulu veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen, yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş veya 05 Eylül 2017’ye kadar mezun olabilecek durumda olan sivil kaynaklı adaylardan, düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle yirmi yedi yaşını (Bir üst yaştan gün almamış olan, 01 Ocak 1990 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.).

Lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için otuz iki yaşını bitirmemiş (Bir üst yaştan gün almamış olan 01 Ocak 1985 ve daha sonra doğanlar başvurabileceklerdir.) olmak. c. Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak, Türk Silahlı Kuvvetleri Jandarma Genel Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliğinde belirtilen şartları taşıması gerekmekte.

Ayrıca vücut endeksi Personelin kilolu veya zayıf olup olmadığını ortaya koyan bir formüldür. VKG formülü, vücut ağırlığının (kilogram olarak) boyun karesine (metre olarak) bölünmesi ile elde edilen bir değerdir.

KPSS Şartı Aranmayan ilanda Türkiye’nin bir çok iline dağıtımla gönderilerek görevlendirileceklerdir. Başvuracak adaylar başvuru kılavuzunu dikkatli inceleyerek ve sınav ücretini yatırma suretiyle ön başvuruyu tamamlamış olacaklar.

Başvuracaklar için şehit yakını ve Gazi yakınları olanlar için belirli başvuru kutucukları ayrıca mevcuttur. Başvurular 31 Mart 2017 ile 28 Nisan 2017 mesai bitimine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Alınacak personel Jandarma (2333), Teknisyeni (20), istihkam (20), Muhabere (40), ikmal (20), Bakım (20), Personel (35), Maliye (11) sınıflarında erkek ve Jandarma (150), Bando (1) sınıflarında kadın olarak görevlendirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.