Jandarma Genel Komutanlığı 4 Sözleşmeli Personel İlanı

Jandarma Genel Komutanlığı 4 Sözleşmeli Personel İlanı

25 Şubat 2021 Resmi Gazete kamu personeli alım ilanlarında yer aldığı üzere; Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde KHK’ya tabi olarak açıktan temin yolu ile 4 sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Detaylar haberimizde…

Kamu kurumları dahilinde yayımlanması beklenen istihdam ilanlarında yer alan bilgilere göre; 25 Şubat 2021 Resmi Gazetesi aracılığıyla güncel bir başvuru kılavuzu yayımlandı. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde yapılacak olan kamu personeli alımları dahilinde gerçekleşecek olan alımlara dair başvuru kılavuzu yayımlandı.

Sahil Güvenlik Akademisi Personel Alımı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı bünyesinde tamamlanacak olan alımlar için hem erkek hem de kadın olan adayların başvuru yapabilecekleri başvurular için sözleşmeli personel statüsünde görevlendirmeler yapılacaktır.

Başvuru Süreci

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Resmi Gazete ilanı ile çıkılan personel alımı duyurusunda yer alan bilgilere göre; süreç dahilinde başvuru yapacak olan adayların sadece online başvuru yöntemi ile işlem yapması mümkün olacaktır.

Jandarma’ya ait vatandaş resmi jandarma.gov.tr resmi internet adresinden yapılacak olan başvurular için ilanın yayımlanma tarihi olan 25 Şubat 2021 itibari ile mümkün olmaktadır.

Başvurular için son işlem tarihi ise 11 Mart 2021 olarak belirlenmiştir. Son gün saat 16:00 itibari ile işlemler kapanacaktır.

Başvuru Şartları

657 Devlet Memurları Kanunu 53’üncü madde hükümleri dahilinde belirlenen kriterlere uyum sağlayan adayların başvuru yapabileceği başvuru süreci dahilinde ayrıca; Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı dahilinde ve ayrıca kamu kurumları bünyesinden kendi rızası veya kurum tasarrufu ile işten çıkartılmamış olmak kriteri aranmaktadır.

Sözleşmeli Bilişim Personeli statüsünde yapılacak olan alımlar için Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi (JSGA) Yerleşkesi JSGA Başkanlığı Personel Temin Merkez Komutanlığı Beytepe/Çankaya/ANKARA adresinden bilgi almak mümkün olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum