Jandarma KPSS’li KPSS’siz 175 astsubay başvuruları sona eriyor

Jandarma KPSS’li KPSS’siz 175 astsubay başvuruları sona eriyor

2020 yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay alımı olarak çıkılan kamu personel alımı ilanında başvuru süreci sona eriyor. KPSS’li ve KPSS’siz olarak hazırlanan ilanda son başvuru tarihi 21 Şubat. İşt

Türkiye’de binlerce vatandaşın beklediği Jandarma Personel Alımı kategorisinden önemli bir ilan daha yayımlandı. Sahil Güvenlik dahilinde Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay alımı olarak yayımlanan ilana yapılacak başvuru detayları yayımlanan güncel kılavuz ile adayların bilgisine sunuldu. Başvurularda içerisinde KPSS puanının talep edilmediği personel alımı ilanları da yer alıyor.

Sahil Güvenlik 175 Astsubay Alımı Yapıyor

Resmi Gazeteden yayımlanan kamu personeli alımı ilanlarında yer alan bilgilere göre; 175 astsubay alımı için Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kontenjanlar açıldı. Başvuru yapacak olan adaylar için unvan, kontenjan ve KPSS bilgileri aşağıda yer alan tabloda ilan edilmiştir.

Başvuru Süreci 

2020 yılı Jandarma Genel Komutanlığına ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay alımı için başvuru işlemleri 4 Şubat 2020 tarihinde başlamıştı. İşlemlerini henüz gerçekleştirmeyen adaylar için son başvuru tarihi 21 Şubat 2020 saat 16:00 olarak ilan edildi. Bu tarihe kadar alınacak olan başvurular jandarma resmi sitesinde yer alan adresinden online olarak yapılacaktır.

Başvuru Şartları

175 astsubay alımı için tayin edilen özel şartlar aşağıda yer alan kılavuzda yayımlanmış olup; adayların uyması gereken genel başvuru şartları da şu maddeler halinde belirtilmektedir.

1- Başvuru yapacak olan adayları kamu haklarından mahrum olmayan T.C vatandaşı olması,

2- Öğrenim görülen üniversitelerden 04 Ağustos 2020 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olunması,

3- 1 Ocak 2020 tarihi itibari ile lisans mezunları için 27 yaşının ve yüksek lisans mezunları için de 32 yaşının aşılmamış olması, şartları genel başvuru şartları olarak belirlenmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum