JGK Askerlik Şartsız Uzman Erbaş Alım Başvuruları Başladı

JGK Askerlik Şartsız Uzman Erbaş Alım Başvuruları Başladı

Jandarma Genel Komutanlığı Askerlik şartı olmayan, Lise mezunu ve KPSS şartsız sözleşmeli uzman erbaş alım başvuruları başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı 30 Ekim 2017 tarihi itibari ile KPSS şartsız ve Askerlik şartı olmayan sözleşmeli Uzman Erbaş alım başvurusu başladı.

Başvuracak adayların izleyeceği yol şöyle: Ön başvuruların internetten alınmaya başlanması 30 Ekim 2017 Pazartesi günü başlayacak olup 13 Kasım 2017 Pazartesi Saat 17.00 de sona erecektir.

Başvuracaklar 30 Ekim 2017 ile 13 Kasım 2017 tarihleri arasında resmi internet sitesinden Personel Öğrenci Alımı sayfasına girerek başvuru işlemleri sayfasına ulaşabileceklerdir. İnternetten yapılan başvurular ön başvuru olarak kabul edilecektir.

Adaylarda aranan şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, En az lise ve dengi okul mezunu olmak veya yurt dışındaki dengi okul mezunu olmak şart.

Adaylarda aranan yaş şartı söyle: Nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibarıyla yirmi (20) yaşından gün almış olmak ve yirmi yedi (27) yaşını bitirmemiş olmaları gerekmektedir.

Halen silah altında bulunan Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve 01 Ocak 2017 tarihi itibarıyla yirmi dokuz (29) yaşını bitirmemiş olanlardan göreve başlama süresini ve sınava çağrıldığı gün hala görevde olduğunu gösteren onaylı belgenin aslı ve fotokopisi ile başvuracaktır.

Boy ve Kilo Tablosunda oranları tablosunda (TABLO-1) belirtilen değerler içerisinde bulunmak. Boy uzunluğu çıplak ayakla, ağırlık ise spor şortu eşofman ile ölçülecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum