JGK Kamu Personeli Alımı Başvuruları ve Şartları 25 Ekim Son

JGK Kamu Personeli Alımı Başvuruları ve Şartları 25 Ekim Son

Jandarma Genel Komutanlığı kamu personeli alım başvuruları devam ediyor. JGK kamu personeli alımı başvuru şartları ve ilan kılavuzu yayımlandı. Alımı yapılacak personel için başvuru süreci 25 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecektir.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından kamu personeli alımı ilan kılavuzu yayımlanarak başvuru kabul etmeye başlamıştır. JGK kamu personeli alımı başvuruları 25 Ekim 2019 tarihi bitimine kadar devam edecektir. Adaylar şartları inceledikten sonra verilen link adresi üzerinden başvuru yapabilecektir.

Başvurular yapmak isteyen adaylar Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi’ne e-Devlet kapısı üzerinden e-devlet şifresi ile giriş yaparak başvuruda bulunabilecektir. Aşağıda verilen link adresi üzerinden başvuru yapabilir.

JGK tarafından yayımlanan ilanda, jandarma bünyesinde 6 bilişim personelinin istihdam edileceği duyuruldu. İlana başvurmak için gereken şartlar arasında Fakültelerin 4 yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Jandarma tarafından yayımlanan alım ilanına başvuracak adayın yazılım ve tasarım alanında en az 3 yıl mesleki deneyiminin olduğunu belgelendirmesi gerekmektedir. Adayın güncel programlama dillerinden en az ikisini bilmesi de aranan diğer şartlardandır.

Adayların 2018-2019 yılında gerçekleştirilen KPSS puanı ve 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 yıllarında geçerli olan YDS puanı bulunması gerekmektedir. JGK ilanında, KPSS puanının yüzde yetmişi ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı hesaplanarak sıralama yapılacak ve adaylar için çağrı duyurusu yayımlanacaktır.

JGK kamu personeli alımı başvurusu için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum