Kadroya Geçen Taşeronlara Maaşlara Göre Tediye Ödemesi

Kadroya Geçen Taşeronlara Maaşlara Göre Tediye Ödemesi

Tediye ödemelerinin birkaç gün içinde yatması bekleniyor. Peki, ocak ayı 13 günlük ilave tediye miktarları ne olacak? Kadroya geçen taşeronlara maaşları üzerinden hesap yapılarak tediye verilecek!

Tediye Ödemeleri Yapılıyor!
Evet, birkaç gün içinde yatması beklenen tediye ödemeleri nasıl hesaplanıyor? Kamı işçileri ve sürekli işçiler için 4/D bu ay ilk defa tediye alacak olduğundan heyecanlı. Binlerce kişi kaç para tediye alınacak olduğunun merakı içinde.
696 sayılı KHK ile kadroya geçmiş olan sürekli işçiler, ocak ayında 13 günlük ilave tediye alacak. Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ne zaman ödenecek olduğu belli olacak ilave tediyeler için 8 günlük süre kaldı ve işçiler merak.

Ödemeler Nasıl Olacak?
52 günlük ilave tediye ödemeleri yapılacak. Bu ödemeler için 4 taksit uygulaması oluyor. Her ilave tediye işçilerin brüt maaşı üzerinden hesaplanıyor. Asgari ücretten maaş alan kişilerde yüksek tediye ödemeleri oluyor.

Tediye Ödeme Tarihi
Geçtiğimiz yıllarda tediye ödemeleri mart ayına kadar sarkıyordu. Ancak son dönemde tediye ödemelerinin ocak sonunda ödendiği görülüyor. Bazen ocağın son haftasına dahi girilmeden yapılan ödemeler ile işçiler tediye ödemelerini alıyor. Tediye ödeme tarihi yavaş yavaş ön tarihlere çekildiğinden, işçiler meraklı!

Tediye ödemeleri ne zaman olacak?
Birkaç gün içinde hesaplardan alınacak olan tediyeler ile merak giderilecek. Ödemelerin birkaç gün içinde olması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum