Kamu KPSS Şartsız 42 Saha Kontrol Elemanı ve Şoför Alımı

Kamu KPSS Şartsız 42 Saha Kontrol Elemanı ve Şoför Alımı

Kamu için yayınlanan ilanda KPSS şartsız 42 saha kontrol elemanı ve şoför alımı vb personel alımlarına başvurular alınıyor. Adaylar en az ilköğretim mezunu olabilecektir.

Kamu KPSS şartsız 42 saha kontrol elemanı, işçi ve şoför alımı ilanları bulunmaktadır. Başvuracak adaylar ilkokul, lise, ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Başvurular 25 Aralık 2018 tarihinde sona eriyor.

Greyder operatörü 1 kişi alımı için en az ilkokul mezunu olması G sınıfı ehliyeti olması gerekmektedir.

Şoför 2 kişi alımı için en az ilkokul mezunu SRC 4 belge sahipli ve E sınıfı ehliyeti olanların başvurusu alınacaktır.

Vasıfsız 29 işçi alımı için ilkokul, lise, ön lisans veya lisans mezunu olması, kimlik fotokopisi ve adli sicil belgesi olması gerekmektedir.

Şoför 8 kişi için ilkokul mezun C/ E sürücü ehliyetli SRC 3 SRC 4 belge sahibi ve pisikoteknik belge sahipliler başvuruda bulunabilir.

Saha kontrol elemanı 1 kişi için en az ortaokul mezunu olması, en az B sınıfı sürücü ehliyetli benzer işlerde 5 yıl deneyim sahibi olmaları gerekmektedir.

Bekoloder operatörü 1 kişi için en az ilkokul mezunu olması, G sınıfı sürücü ehliyetli ve 2 yıl denetimi olan adayların başvurusu alınacak.

Ortak özellikler 4857 Sayılı İş Kanunu sözleşmesi ile işe alım yapılacaktır. Adaylarda ortak özellikler 18 yaş ile 45 yaş aralığında olunması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik tecilli veya muaf olmaları gerekmektedir. Alımı Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığına Personel A.Ş. üzerinden yapılacaktır. KPSS şartsız alım yapılıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi 42 personel alım kılavuzu için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum