Kamu Kurumları 14 Bin 872 Kamu Personel Alımı Yapıyor! KPSS'siz/KPSS'li Kurum Listesi

Kamu Kurumları 14 Bin 872 Kamu Personel Alımı Yapıyor! KPSS'siz/KPSS'li Kurum Listesi

Kamu Kurumları KPSSsiz/KPSS'li 14 bin 872 Memur, İşçi, Askeri Personel ve Kamu Personel Alımı yapılıyor. Hangi kurum kaç kişi ve hangi şartlarda arıyor işte tüm detaylar ve kurum listesi.

Kamu kurumları ve kuruluşları KPSS'siz/KPSS'li 14 bin 872 kamu personel alımı, memur alımı, işçi, askeri personel alımı yapılıyor. İlanlar içerisinde ÖSYM merkezi atama, MSB komutanlıkları, JGK ve daha bir çok kurum bulunmaktadır. İlanların kılavuzu sayfa sonunda yer almaktadır. İlanlarla alakalı olarak memur alımı, İŞKUR ilanları, personel alımı ve askeri alımlar sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına yerleştirilmek üzere 70 devlet memuru alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruları 26 Aralık 2018 tarihi bitimine kadar yapılacaktır. Ön lisans ve lisans mezun adaylar başvuru yapabiliyor.

Milli Savunma Bakanlığı Türkiye’de bir çok şehre yerleştirmek üzere 523 sözleşmeli kamu personeli alımı KPSS 60 puanla (memur kadrosuna) 19 Kasım 2018 tarihinde ilan etti. Başvuracaklar için 21 Aralık 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Lisans mezunları başvuru yapabiliyor.

İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatı Genel İdare Hizmetleri sınıfında istihdam edilmek için 15 kamu personeli alımı 21 Aralık 2018 tarihinde sona erecek. Alınacaklar uzman yardımcısı olarak görevlendirilecektir. Lisan mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yeni yayınladığı ilan ile kadrolu 43 teknik personel alımını duyurdu. Alım sözlü sınav ile sonuçlandırılacaktır. Alınacaklar ilk defa atanmak üzere ilana çıkıldığı üzere açıktan atama olarak gerçekleşecektir. Alımı Sivas, Kastamonu, Kars, Van, Ankara, Mersin, İzmir ve İstanbul şehirlerine yapılacaktır. Lisan mezunu adaylar 19 Aralık 2018 tarihi bitimine kadar başvuru yapabilir.

Milli Savunma Bakanlığı askeri personel olarak sözleşmeli er alımı başvuruları hızlandı. Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıkları en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alacağını ilan etti. Başvuruların yıl sonuna kadar devam edeceği ilan edilmiştir.

Sivas Belediyesi 14 Aralık 2018 tarihinde yayınlanan tek ilan ile kadro memur alımı yapılacağı ilan edildi. Alımı yapılacak 60 personel 30 zabıta memuru 30 itfaiye eri olarak görevlendirilecektir. Alımı yapılacak 30 kişi itfaiye eri alımına sadece erkek adaylar başvuru yapabiliyor. 30 zabıta memuru alımına bay ve bayan adaylar başvurabilir. Lise ön lisans ve lisans mezunlarının başvurusu kabul edilecektir.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesine istihdam edilmek üzere en az lise mezunu adaylar arasından 34 kişi sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacaktır. KPSS grubu puan sırasına konulmak kaydıyla sözleşmeli personel alınacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvurular Üniversiteye 1 Ocak 2018 tarihi mesai bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

Sayıştay Başkanlığı 14 Aralık 2018 tarihli Resmi Gazete ilanı ile kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2019 Yılı ilk kamu personel alımı ve başvuru olarak yapılacaktır. Alınacaklar denetçi yardımcısı olarak görevlendirilecektir. Eleme yazılı sınav ve mülakat sınavı ile sonuçlandırılacaktır. 08 ile 15 Ocak 2019 tarihleri arasında olacaktır. Lisan mezunu aday olmaları gerekmektedir.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 12 Aralık 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan ilan ile sınav yöntemi ile 5 denetçi yardımcısı kamu personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuruları posta yolu veya şahsen yapılacak ilana son başvuru 1 Şubat 2018 olarak ilan edilmiştir. Üniversite 4 yıllık mezunu olmaları gerekmektedir.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK marmara araştırma merkezine (MAM) bağlı; malzeme enstitüsü (MA), çevre ve temiz üretim enstitüsü (ÇTÜE), kurumsal gelişim başkan yardımcılığı (BYKG) ile bilişim ve bilgi güvenliği ileri teknolojiler araştırma merkezine (BİLGEM) bağlı işyeri sağlık ve güvenlik biriminde (İSG) görev yapmak üzere proje personeli (araştırmacı - teknisyen), uzman yardımcısı, uzman ve işyeri hekimi alınacaktır. Ön lisans ve lisans mezunları başvuru sağlayabilir.

Alınacaklar Kocaeli ve Ankara adreslerine yerleştirilecektir. Görev olarak Teknisyen, Uzman, Uzman Yardımcısı ve İş Yeri Hekimi olarak görevlendirileceklerdir. Başvuru son tarih olarak 1 Ocak 2019 olarak yayınlanmıştır. Başvuracaklar ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir.

ÖSYM KPSS 2018 yılının son tercihlerini 11 ile 20 Aralık 2018 tarihleri arasında memur alımı adayları internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. Tercihlerinizi yaparken size uygun olan kadro ve pozisyonların bulunduğu tablolardaki “Aranan Nitelik Kodları” sütununda yer alan nitelik kodlarını dikkatle incelemeniz. Alım lise, ön lisans ve lisans mezunlardan yapılıyor.

14 Aralık 2018 İŞKUR Elazığ İl Özel İdare Müdürlüğü, TÜDEMSAŞ ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı elektrikçi, temizlik işçisi, büro işçisi ve telefon santral operatörü alımı yayımladı. Başvuruları iş kurumu üzerinde online veya şahsen şubelerden yapılabilir.

Türkiye Demiryolları Makineleri Sanayi A.Ş (TÜDEMSAŞ) 14 Aralık 2018 tarihiyle İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilanla Sivas ilinde görevlendirilmek üzere daimi işçi statüsünde 1 Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı) alımı yapacağını açıklamıştır.

İş ilan numarası 00004764632 olarak verilmiştir. 1 Elektrikçi (Genel) (Bakım ve Onarım Elektrikçisi/Endüstriyel Bakım ve Onarımcısı) alımı için; 18 yaşını doldurmuş lise ve dengi okul mezunu adayların başvuruları kabul edilecektir. Eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralananlar başvuru yapabiliyor.

Elazığ İl Özel İdaresi Personel Anonim Şirketi İŞKUR üzerinden 14 Aralık 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanlarla daimi işçi statüsünde 1 Telefon Santral Operatörü ve 3 Temizlik Görevlisi olmak üzere 4 personel alımı yapacağını açıklamıştır.

1 Telefon Santral Operatörü alımı için; En az ortaöğretim mezunu 18-34 yaş aralığındaki adayların başvuruları kabul edilecektir. İş ilan numarası 00004764296 olarak verilmiştir.

3 Temizlik Görevlisi alımı için; En az ilköğretim mezunu olması ve 18-34 yaş aralığında olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004764341 olarak verilmiştir. Engelli durumu olanlar başvuru yapabilir.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı 14 Aralık 2018 tarihiyle İŞKUR üzerinden yayınlamış olduğu ilanla daimi işçi statüsünde 1 Büro İşçisi alımı yapacağını açıklamıştır.

İş ilan numarası 00004763458 olarak verilmiştir. 1 Büro İşçisi alımı için; Önlisans mezunu olması, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olması ve 18 yaşını doldurması gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi; 34 Beden İşçisi (Genel), 10 Büro Memuru (Genel), 1 Elektrik Teknisyeni, 1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı ve 1 Metal İşleri Teknisyeni olamak üzere toplam 47 personel alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular başlamış olup 18 Aralık 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar İŞKUR üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır.

24 Beden İşçisi (Temizlik) alımı için; İŞKUR iş ilan numarası 00004763928 olarak verilmiştir. Normal başvuru ve ilköğretim mezunu adaylar başvuru yapabilir.

5 Büro Memuru (Genel) alımı için; 00004764055 iş ilan numarasıyla yapılacak başvuru için adayların önlisans mezunu olması ve KPSS den puan almış olması gerekmektedir. Bu ilana sadece Kişisel Durumu "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terörle Mücadelede Yaralanan)" olanlar başvurabilir.

10 Beden İşçisi (Temizlik) alımı için; İlköğretim mezunu sadece Kişisel Durumu "Engelli" olanlar adaylar başvurabilir. İş ilan numarası 00004764072 olarak verilmiştir.

00004764151 iş ilan numarası ile alımı yapılacak 5 Büro Memuru (Genel) için; Önlisans mezunu olması ve KPSS den puan almış Engelli adayların başvuruları kabul edilecektir.

1 Elektrik Teknisyeni alımı için; En az ortaöğretim mezunu Engelli adayların başvuruları kabul edilecektir. 00004764159 iş ilan numarası verilmiştir.

1 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı alımı için; En az ortaöğretim mezunu Engelli adayların başvuru yapacağı ilan için 00004764200 iş ilan numarası verilmiştir.

1 Metal İşleri Teknisyeni alımı için; En az ortaöğretim mezunu 18 yaşını doldurmuş Engelli adaylar başvuru yapacaklardır. İş ilan numarası 00004764220 olarak verilmiştir.

İçişleri Bakanlığı alımı için tıklayın. KGM 43 personel alımı için tıklayın. JGK 70 personel alımları için tıklayın. MSB 523 personel alımı için tıklayın. MSB sözleşmeli er alımı için tıklayın. Sivas Belediyesi 60 memur alımı için tıklayın. SDÜ 34 personel alımı için tıklayın. Sayıştay Başkanlığı 45 memur alımı için tıklayın. Enerji ve Tabii kaynaklar kamu personel alımı için tıklayın. TÜBİTAK personel alımı için tıklayın.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum