Kamu Üniversitesi 4 Bin 790 TL maaş ile İç Denetçi alımı yapıyor

Kamu Üniversitesi 4 Bin 790 TL maaş ile İç Denetçi alımı yapıyor

Kamu üniversiteleri tarafından gerçekleştirilmeye devam edilen personel alımları kapsamında ilan edilen güncel kılavuzlara göre; kadrolu olmak üzere İç Denetçi alımı yapılacağı beyan edildi. Başvuru şartları haberimizde…

Türkiye genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında devam eden personel alımlarında yer alan bilgilere göre; güncel bir şekilde istihdam başvuru kılavuzları yayımlanmaya ve memur alımı, sözleşmeli personel alımı yapılmaya devam ediliyor.

Söz konusu duyurularda yer alan açıklamalara göre kamu üniversitesi personel alımı için talep edilen nitelikli kamu personeli alımı için başvuru sürecinin başladığı ve adaylardan talep edilecek olan özel başvuru kriterlerinin belli olduğu beyan edildi.

Şırnak Üniversitesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde son aylarda yaptığı yüksek sayıdaki personel alımı kontenjanları ile dikkat çeken Şırnak Üniversitesi bünyesinde kadrolu memur alımı yapılacağı açıklandı ve ilgili adayların bilgisine detaylar sunuldu.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

12 Ekim 2020 Resmi Gazetesinde yer alan memur alımları için 1 kişilik kontenjan ile ilana çıkan Şırnak Üniversitesi tarafından 5. Dereceden kadrolu olmak üzere İç Denetçi alımı yapılacağı beyan edildi. 

Başvuru Süreci

Adaylar Resmi Gazeteden yayımlanan ilanlara; aksi durum belirtilmediği sürece vurgulanan tarihten itibaren 15 gün süre ile başvuru yapma hakkına sahip olmaktadır. 12 Ekim 2020 yayın tarihinden itibaren başvuruların kabul edileceğini açıklayan kurum tarafından 26 Ekim 2020 tarihine kadar başvuruların kabul edileceği beyan edilmiştir.

Başvurular Yeni Mahalle Cizre Caddesi Mehmet Emin Acar Kampüsü Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı No:215 Merkez/ŞIRNAK adresinde yer alan Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacaktır.

Başvuru Şartları

Her aday için geçerli olmak üzere; Şırnak Üniversitesi kadrolu İç Denetçi alımı için talep edilen başvuru kriterlerine göre; adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartlara haiz olması beklenirken; adayların aynı kanun müeyyidesi dahilinde yer alan 68/B maddesinde belirtilen şartların da sağlanması talep edilmektedir.

Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olan adayların başvurularının geçerli olacağı ilan edilirken; naklen atanma talebinde bulunanlar için herhangi bir kurumda iç denetçi olarak görev yapıyor olmak gerektiği ya da bu maddeye denk olmak üzere; bir kamu kurumunda görevde bulunurken Maliye Bakanlığı İç Denetim Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen Kamu İç Denetçi Sertifikasına sahip olmak gerektiği beyan edilmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.