Kamu Üniversitesi İlkokul Üniversite Mezunu 5 İşçi Alıyor

Kamu Üniversitesi İlkokul Üniversite Mezunu 5 İşçi Alıyor

Kamu üniversitesi olarak hizmet veren Bartın Üniversitesi’nde görevlendirilecek olan KPSS şartı aranmaksızın ilkokul veya üniversite mezunu personel alımı yapılması için ilana çıkıldı. Bartın iş ilanları ve İŞKUR iş ilanları olarak çıkılan ilana dair deta

Bir kamu üniversitesi olarak hizmet veren Bartın üniversitesi tarafından görevlendirilmek üzere personel alımı, işçi alımı yapılacağı açıklandı. Bartın iş ilanları ve İŞKUR ilanları olarak çıkılan ilanda yer alan detaylar aşağıdadır.

İŞKUR tarafından Türkiye’de yayımlanan her iş ilanında olduğu gibi detaylı bilgilerin yer aldığı kılavuzlar ve sürece dair ilgilendirmelerin kamuoyu ile paylaşıldığı ve istihdam sürecinde aktif rol oynandığı bir yeni ilan daha adayların ilgisine sunulmuş oldu.

Toplamda 5 kişilik işçi alımı kontenjanı ile çıkılan personel alımı ilanı için verilen bilgilere göre adayların Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi olarak istihdam edileceği açıklandı.

Verilen bilgilere göre adaylara ayrıca günlük 15 TL olmak üzere yemek parası ve yol parası verilecek olup; adaylardan talep edilen şartların da ilkokul veya üniversiyete kadar bir mezuniyete sahip olmak ve Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçi Belgesine sahip olmak şartları arandığı açıklandı.

27 Eylül 2019 tarihine kadar yapılacak başvurular için adayların takip edecekleri İŞKUR numarasının 00005172831 olduğu ifade edildi.

Sonuçlar için kura çekimi yapılacak olup; adayların 2 Ekim 2019 tarihinde Bartın 1. Noterliğinde kura çekimi yapılacağı ilan edildi. Adaylardan talep edilen ikamet şartı ise Amasra ,  Ulus ,  Kurucaşile ,  Bartın Merkez olarak ilan edildi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.