Kamu Üniversitesi lise, önlisans KPSS puanıyla 6 tekniker ve teknisyen ilanı

Kamu Üniversitesi lise, önlisans KPSS puanıyla 6 tekniker ve teknisyen ilanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personel alımı alanında güncel bir başvuru kılavuzu yayımladı. 17 Eylül 2020 Resmi Gazetesinden yayımlanan personel alımlar için lise, önlisans mezunu tekniker ve teknisyen alınacağı ilan edildi.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ve adayların bilgisine sunulan istihdam bilgilerine göre; memur alımı, kamu personeli alımı, sözleşmeli personel alımı ve sürekli işçi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

17 Eylül 2020 Resmi Gazete iş ilanlarında yer alan bilgilere göre; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından yapılacak olan personel alımı dahilinde belirlenen; unvan, kontenjan ve başvuru şartları adayların bilgisine sunuldu.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi personel alımı için belirlenen unvan bilgilerine göre; alımlar Tekniker ve Teknisyen unvanları ile yapılacaktır. Toplamda 6 kişilik personel alımı yapılacak olup; 2 farklı ilanda Tekniker alımı ve 4 farklı ilanda da Teknisyen alımı yapılacağı ilan edilmiştir.

Başvuru Süreci

Başvurular 17 Eylül 2020 tarihi olan; ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günden itibaren başlamıştır. İlgili başvuru işlemlerini tamamlamak isteyen adayların bu tarihten itibaren 15 gün süre ile başvuru işlemlerini tamamlaması mümkün olacaktır.

Adaylar başvurularını; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı 48000 Menteşe/Muğla adresine şahsen veya posta yoluyla iletebilecektir.

Başvuru Şartları

Ön Lisans (KPSS P93) puanı ile 1 Tekniker alımı yapılacak olup; adayların Elektrik, Elektronik, Elektrik-Elektronik, Elektronik Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olması, “B” sınıfı sürücü belgesine sahip olması, 30 (otuz) yaşından gün almamış olmaması gerekmektedir.

Ön Lisans (KPSS P93) puanı ile yapılacak olan diğer Tekniker alımı için adayların - Bilgisayar ve Enformasyon Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Bilgisayar Teknolojileri ve Yönetimi, Bilgisayar Teknolojisi, Bilgisayar Donanımı, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri ön lisans programlarının birinden mezun olması şartı aranmaktadır.

Teknisyen alımları KPSS P94 ortaöğretim puanı ile yapılacak olup; sırası ile mezuniyet bilgileri dahilinde; Metal Teknolojisi mezunu 1 kişi; İnşaat Teknolojisi alanı mezunu 1 kişi, İnşaat Teknolojisi mezunu 1 kişi ve Elektrik-Elektronik Teknolojisi 1 kişi istihdam edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.