Kamu üniversitesi yüksek maaş ile 6 sözleşmeli personel ilanı

Kamu üniversitesi yüksek maaş ile 6 sözleşmeli personel ilanı

9 Şubat 2021 kamu personeli alımı ilamları yayımlandı. Resmi Gazete aracılığı ile ilan edilen personel alımı ilanında yer alan bilgilere göre; aylık brüt sözleşme ücreti katsayısının tavanı oranın 3 katına kadar maaş verilecektir. Detaylar haberimizde…

Kamu kurum ve kuruluşları dahiline gerçekleştirilmeye devam edilen personel alımı istihdam duyurularına 9 Şubat 2021 itibari ile güncel başvuru kılavuzları eklenmeye devam etti. Kamu üniversitesi personel alımı kapsamında 6 yeni kontenjan açıldı.

İzmir İş İlanları

Ege Bölgesinin ve Türkiyenin önemli istihdam merkezlerinden olan İzmir iş ilanları kapsamında, kamu üniversitesi bünyesinde görevlendirmeler yapılacaktır. Sözleşmeli personel alımı statüsünde yapılacak olan görevlendirmeler için adaylar tam zamanlı olarak istihdam edilecektir.

İlgili başvuru kılavuzunda yer alan bilgiler doğrultusunda kamu üniversitesi statüsünde olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi tarafından görevlendirmeler yapılacaktır.

Unvan ve Kontenjan Bilgileri

Dört farklı alanda yapılacak olan sözleşmeli personel alımı kontenjanları toplamda 6 kişi bazında açılmaktadır. Adaylar; 1 kişilik kontenjan ile Kıdemli Yazılımcı, 2 kişilik kontenjan ile Tecrübeli Yazılımcı 2 kişilik kontenjan ile Yazılım Geliştirici ve son olarak tek kişilik kontenjan ile Tecrübeli Sistem Yöneticisi alımı yapılacaktır.

Başvurular Başladı

9 Şubat 2021 Resmi Gazete ilanı olarak duyurulan başvuru kılavuzunda; ilgili işe alımlar için yapılacak olan başvuruların da ilan tarihi itibari ile başladığı açıklandı. Adaylar en geç 9 Mart 2021 tarihine kadar başvurularını teslim edeceklerdir.

Başvuru Şartları

Genel başvuru şartları için adayların KPSS puanına sahip olması gerekmektedir. başvurularda puan hesaplamasında dahil edilecek KPSS puanını ibraz etmeyen adayların 70 puan üzerinden değerlendirileceği beyan edilmektedir.

Mühendislik Bölümlerinden, Fen- Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin, Bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile İstatistik, Matematik ve Fizik alanlarından mezun olmak şartı aranmaktadır.

Özel başvuru şartları ve teknik detaylar başvuru kılavuzunda yer almakta olup; Kıdemli Yazılımcı alımı için HTML, CSS, Ajax, jQuery, JSON bilgilerine sahip olan adayların görevlendirileceği; Tecrübeli Yazılımcı için T- SQL programlama bilgisine sahip olan adayların tercih edileceği açıklanmaktadır.

Detaylı konu açıklamaların aşağıda yer alan tablodan erişmek mümkündür.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.