Kamuya 11 Unvanda En Az Ortaokul 29 Daimi Personel Alımı

Kamuya 11 Unvanda En Az Ortaokul 29 Daimi Personel Alımı

Kamu Kurumu tarafından yerel yönetimler kategorisinden İŞKUR’da yayınlanan ilanda 11 farklı unvanlarda en az Ortaokul mezunlarından 29 personel alımı yapılacağı açıklandı.

İŞKUR’da yayınlanan ilanda, İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı Yeditepe A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 unvanda en az ortaokul mezunu KPSS şartı olmaksızın 29 personel alımı yapılacağı belirtiliyor.

Alınacak personellerin unvan ve sayı dağılımı

2 Şoför (E ehliyetli), 2 Temizlik ve Servis Personeli, 2 Evde Bakım Hizmeti Görevlisi, 1 Seri Nokta Görevlisi, 1 Marangoz, 1 İş Makinesi Operatörü, 1 Kaynakçı, 6 Bahçıvan, 11 Temizlik Personeli, 1 Şoför ve 1 Büro Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceklerdir.

Adaylar için başvurular ne zaman sonra eriyor

Adaylar başvurularını 25 – 26 Şubat 2021 tarihleri arasında (26 Şubat dahil) yapabileceklerdir.

Adaylar için başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını başvuru kılavuzunda yer alan kurum adresine yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Emekliliğe hak kazanmamış veya emekli olmamak, İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerinin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esaslarda yer alan şirket personellerinde aranan şartları taşıyor olmak, Görevini yapmasına engel akıl hastalığı bulunmamak ve Çekmeköy ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

E sınıfı ehliyetli Şoför için aranan nitelikler (2 personel)

E sınıfı ehliyetine sahip olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak, SRC ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak, En az Ortaokul (İlköğretim) mezunu olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik ve Servis Personeli için aranan nitelikler (2 personel)

Askerlik görevini yapmış veya askerlikle ilişiği bulunmamak ve En az ilkokul mezunu olmak şartları aranmaktadır.

Evde Bakım Hizmeti Görevlisi için aranan nitelikler (2 personel)

Bayan olmak, Dezavantajlı gruplarda bulunan vatandaşların kişisel bakım hizmetleri özenle yerine getirebilecek olmak ve En az ilkokul mezunu olmak şartları aranmaktadır.

Seri Nokta Görevlisi için aranan nitelikler (1 personel)

Üniversitelerin Halkla ilişkiler bölümünden Lisans mezunu olmak şartı aranmaktadır.

Marangoz için aranan nitelikler (1 personel)

Erkek olmak, Askerlik görevini yapmış olmak ve En az Ortaokul (İlköğretim) mezunu olmak şartları aranmaktadır.

İş Makinesi Operatörü için aranan nitelikler (1 personel)

Erkek olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, En az Ortaokul (İlköğretim) mezunu olmak, Dekoder ve Ekskavatör sertifikasına sahip olmak, Ağır ve tehlikeli işlerde ve gece vardiyasında çalışabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Kaynakçı için aranan nitelikler (1 personel)

Erkek olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, Mesleki sertifikaya sahip olmak, Ağır ve tehlikeli işlerde ve gece vardiyasında çalışabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Bahçıvan için aranan nitelikler (6 personel)

Erkek olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, Çim biçme ağaç budama işlerinden anlamak, Ağır ve tehlikeli işlerde ve gece vardiyasında çalışabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Temizlik Personeli için aranan nitelikler (11 personel)

Erkek olmak, Askerlik görevini yapmış olmak, En az Ortaokul mezunu olmak, Çim biçme ağaç budama işlerinden anlamak, Ağır ve tehlikeli işlerde ve gece vardiyasında çalışabilecek olmak, katı atıkların toplanması ve bertaraf edilmesi cadde ve sokak temizlik işleri Pazar yerlerinin temizlik işlerini yapabilecek olmak şartları aranmaktadır.

Şoför için aranan nitelikler (1 personel)

B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, En az Önlisans mezunu olmak ve Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak şartları aranmaktadır.

Büro Personeli için aranan nitelikler (1 personel)

B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, En az Önlisans mezunu olmak ve Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak şartları aranmaktadır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum