Karabük Belediyesi KPSS Şartsız Şoför Alımı İlanı Yayımlandı

Karabük Belediyesi KPSS Şartsız Şoför Alımı İlanı Yayımlandı

Karabük Belediyesi’nde hizmet verecek olan şoför alımı için KPSS şartı aranmadan yeni bir personel alımı ilanın çıkıldı.

Yayımlanan her ilan ile birlikte Türkiye genelinde gereksinim duyulan alanlar için belirlenen personel alımı ve işçi alımı süreçleri başlaması amacıyla, daha önceden kurumlar tarafından düzenlenmiş şekilde özellikle KPSS şartsız yeni istihdam ilanları yayımlanmaktadır.

Yayımlanan ilanlarda yer alan kılavuzların yol gösterdiği ve bilgi verdiği adaylar için gerekli olan duyurular da, aracı kurumlar vasıtası ile yayımlanan her ilanda açıkça yer almaktadır.

Adayların dikkate alması gereken bu ilanlarda yayımlanan son duyurularda yer alan bilgilere göre; Karabük Belediyesinin yeni bir personel alımı yapacağı açıklanmıştır.

Merkezi olarak Karabük iş ilanları şeklinde yayımlanan ilanlarda yer alan asıl istihdam merkezi ise Eskipazar Belediyesi personel alımı olarak kayıtlara geçmiş olup; alımların da 1 kişilik kontenjan ile tamamlanacağı belirtilmiştir.

1 kişilik kontenjan dahilinde Ağır Vasıta Şoförü olarak görevlendirilecek personel alımı için başvuru yapacak olan adayların Eskipazar Nüfusuna kayıtlı olan ve son 2 yıldır da Eskipazar sınırları içerisinde ikamet eden adaylar olmaları gerekmektedir.

E sınıfı ehliyete ve SRC 3 ile SRC 4 belgelerine sahip olan adayların başvuru yapabilecekleri ağır vasıta şoför alımı için son başvuru tarihi 17.9.2019’dur. adaylar başvurularını  belediyeye şahsen yapacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.