Kars İŞKUR 10 Personel Alımı Yaptığını İlan Etti

Kars İŞKUR 10 Personel Alımı Yaptığını İlan Etti

2019 işçi alımı ve personel alımı kapsamında yayımlanan ilanlara göre Kars kentinde çok sayıda personel alımı yapılacağı ilan edildi.

2019 İstihdam Seferberliği kapsamında yayımlanan ve Türkiye genelinde yaşanan işsizlikle mücadele edebilmek için İŞKUR aracılığı ile ilgili vatandaşlara sunulan personel alımı ve işçi alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor.

İŞKUR vasıtası ile açıklanan son ilanlarda yer alan bilgilere göre Kars kentinde farklı şirketlere çeşitli meslek gruplarına ait personel alımı ve işçi alımı yapılacak olup, istihdamlar farklı unvanları hedef alarak gerçekleştirilecektir.

6 farklı özel işletmede yapılacak olan personel alımları için toplamda 10 kişi istihdam edilecektir. Yapılacak olan bu alımlar vasıflı ve vasıfsız unvanlarda olup; her aday ilgili şartları sağlaması halinde online olarak başvuru yapabilecektir.

İlanlara başvuru yapacak olan adayların İŞKUR iş ilan numaralarını bilmeleri gerekirken, ilanlarda yer alan özel şartları sağlayan her adayın şahsen ve online olarak belirlenen ilan numaralarından başvurularını tamamlamaları mümkün olmaktadır.

Kars kentinde birer kişinin istihdam edileceği; Maden Mühendisi alımı için adayların 00004978350 numaralı ilanı takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca adaylar Sigortacılık Meslek Elemanı alımı için 00004980465, Elektrikçi alımı için 00004984703 numaralı ilanı takip etmeleri gerekmektedir. 

Genel evrak dağıtıcısı alımı için başvuru yapacak olan adayların 00004987067 numaralı ilanı takip etmesi gerekirken; Akaryakıt Satış Elemanı (Pompacı) alımı için 00004995517 numaralı ilanı ve ayrıca 5 kişinin istihdam edileceği Satış Danışmanı / Uzman alımı için ise adayların 00005002651 numaralı ilanı takip etmeleri yeterli olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum