Kayseri Sulama Birliği ilkokul mezunu 3 işçi alımı yapıyor

Kayseri Sulama Birliği ilkokul mezunu 3 işçi alımı yapıyor

Kayseri Bahçelik Sulama Birliği tarafından bir yeni ilan ile yeni işçi alımı süreci başlatıldı. 12 Şubat güncel İŞKUR iş ilanlarında yayımlanan bilgilere göre 3 kişilik kontenjan ile Zirai Sulamacı alımı yapılacağı ilan edildi.

Kamu personeli alımı ve sözleşmeli personel alımı süreçlerinin devam etmesi için yayımlanan güncel İŞKUR iş ilanlarında duyurulan bilgilere göre Sulama Birliği tarafından yeni istihdamlar yapılacağı açıklanırken; alımların Kayseri iş ilanları kategorisinden yayımlandığı belirtildi.

3 Zirai Sulamacı Alınıyor

Kayseri Bahçelik Sulama Birliği bünyesinde hizmet vermesi amacı ile işe alınacak olan personeller için 3 kişilik kontenjan açılırken; alımların Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) unvanı ile yapılacağı açıklandı.

Başvuru Süreci

12 Şubat 2020 tarihinden itibaren başvuruların yapılacağı belirtildi. İŞKUR resmi iş ilanları kategorisinden yayımlanan bilgilere göre son başvuru tarihi 17 Şubat 2020 olup; başvuruların şahsen ve kişisel bilgiler ile İŞKUR üzerinden online olarak yapılacağı açıklandı.

Adayların başvurularını takip etmeleri ve tamamlayabilmeleri için; 2 Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımında 00005401451 numaralı ilanı takip etmeleri gerekmektedir. Bu ilana başvuru yapacak olan adaylardan A2 ehliyeti talep edilmektedir.

Ayrıca 1 kişilik Çiftçi (Tarla Ürünleri) (Zirai Sulamacı) alımı yapılacak olup; adayların takip edecekleri İŞKUR iş ilan numarası da 00005401501 olarak verilmiştir. Bu ilana başvuru yapacak olan adaylardan E sınıfı ehliyet talep edilmektedir.

Her iki ilana da başvuru yapacak olan adayların ilkokul mezunu olmak şartına uygun olmaları gerekirken; adayların MEB onaylı Zirai Sulamacı sertifika sahibi olmaları ve ağır işlerde çalışabilir sağlık raporuna sahip olmaları şarttır. 

18-40 yaş aralığındaki adayların başvuruları kabul edilecek olup; kurum tarafından belirtilen şartlara göre servi ve öğlen yemeği verilmeyecek ve asgari ücret ile istihdam gerçekleştirilecektir. Adayların Develi ilçesinde ikamet etmeleri şartı aranmaktadır.

Sonuçlar başvuruların akabinde 28 Şubat 2020 saat 10:00’da Bahçelik Sulama Birliğinde çekilecek kura ile belli olacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.