KGK ve EÜAŞ 12 memur alımı başvuru ilanları

KGK ve EÜAŞ 12 memur alımı başvuru ilanları

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) ile Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) tarafından toplamda 12 kişilik kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. İlgili ilanlar resmi gazetede yayımlandı. İşte başvuru bilgileri ve güncel kıl

Kamu personeli alımı kapsamında farklı kurumların yayımladıkları istihdam ilanları güncel şekilde vatandaşlara duyurulmaya devam ediyor. Yapılan son açıklamalara göre; KGK ve EÜAŞ Uzman Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı alımları için yeni kontenjanlar açtı.

EÜAŞ 10 Müfettiş Yardımcısı Sınavı

Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) kurumu onayı ile yayımlanan istihdam ilanına göre; 10 kişilik müfettiş yardımcısı alımı yapılacaktır. Alımlar için yazılı sınav uygulaması yapılacak olup; başlayan başvuru sürecinin 3 Şubat 2020 tarihinde sona ereceği ilan edilmiştir. ,

Adayların başvuru yapabilmesi için en az KPSS 80 puana sahip olmaları gerekirken; ayrıca  Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan 35 yaşını aşmamış T.C vatandaşı olma şartları aranmaktadır. Başvurular EÜAŞ resmi internet sitesinden online olarak tamamlanacaktır.

KGK Başvuruları 27 Ocak’ta Başlıyor!

Bir diğer kamu personeli alımı için yayımlanan ilanda yer alan bilgilere göre; Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu bünyesinde 2 kişilik kontenjan ile Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı açıklanmıştır. Alımlar için adaylara 21 Mart 2020 tarihinde Ankara’da yazılı sınav uygulanacaktır.

10 Şubat’ta bitecek başvurular 27 Ocak 2020 tarihinde başlayacak olup; başvurular KGK resmi internet sitesinde açılacak olan sekmeden online olarak yapılacaktır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.