Kırklareli Belediye Başkanlığı 1 İşçi Alımı

Kırklareli Belediye Başkanlığı 1 İşçi Alımı

Babaeski Belediye Belediye Başkanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. daimi tam süreli olarak belirsiz süreli işçi alımı yapılacaktır. Başvurular 16 Eylül 2016 tarihinde sona erecektir.

Babaeski Belediye Belediye Başkanlığı ’ ca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Kepçe Operetörü unvanıyla kamu işçisi olarak daimi tam süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 16 Eylül 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Kepçe Operetörü alımı için :  Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. 1 kişilik Kepçe operatörü ilanına başvuru yapabilmek için; Lise mezunu olmak, E ve G sınıfı ehliyetlere sahip olmak. Kırklareli iş ilanları kariyer.

Taleplerde 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2014 KPSSP94'den puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Durumlarını belgeleyemeyen veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilir.

İlana başvuracak adayların 00003385036 iş ilan no ile Kırklareli babaeski belediyesi ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 16 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.