Kırşehir Belediyesi’ne Farklı Unvanlarda Personel Alımları

Kırşehir Belediyesi’ne Farklı Unvanlarda Personel Alımları

Kırşehir’e bağlı belediye bünyesinde birçok departmana farklı sayılarda personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Kırşehir Özbağ Belediyesi bünyesinde hizmet talebi amacıyla İŞKUR Vasıtası ile bir kurum dışı personel alımı ilanı yayımlandı ve ilgili vatandaşların bilgisine detaylar sunularak personel alımlarına dair prosedürler ifade edildi.

Kırşehir’in Özbağ Belediyesi içerisindeki çalışmalarda görev alacak olan personellerin farklı unvanlarda istihdam edileceği ilan edildi. İlanda yer alan detaylı bilgilere göre unvanlar; Yük Taşıma Şoförü, Sekreter, Kepçe Operatörü, Temizlik Görevlisi olarak ilan edildi.

Bahsi geçen ilanda yer alan kontenjan bilgilerine göre Yük Taşıma Şoförü için 1 kişi , Sekreter için 1 kişi, Kepçe Operatörü için 1 kişi ve Temizlik Görevlisi için 2 kişilik kontenjan ayrıldığı aktarıldı.

Toplamda 5 kişilik belediye personel alımı yapılacağı bilgisi verilirken alım yapılacak adayların çalışma niteliği daimi olarak ilan edildi.

İlgili ilanda Belediye içinde istihdam ilanı için başvuru yapacak olan adayların Kırşehir Örcün Mahallesinde bulunan adrese şahsen başvuru yapmalarını en geç 12.4.2019 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.