Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Memur Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Memur Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 2 Ağustos 2018 de yayınladığı ilan ile büro memur ve makine teknolojisi teknisyeni olmak üzere kamu personeli alıyor.

İŞKUR 2 Ağustos 2018 de yayınlanan ilanlar ile 1 kişi büro memuru ve 1 kişi makine teknolojisi teknisyeni olmak üzere kamu personeli ve kamu işçisi alımı gerçekleştiriyor. Başvurusu online veya şahsen iş kurumu şubelerinden 13 Ağustos 2018 kadar yapılması gerekmektedir.

Büro memuru 1 kişi 00004581350 iş ilan numarası ile başvuru yapılabilir. Lise mezun olması engelli kadrosundan alınacağı üzere EKPSS girmiş olması ve çalışma adresi olarak Mersin yayınlanmıştır. Sosyal haklar toplu iş sözleşmesi ile belirlenecektir.

Makine teknolojisi teknisyeni 1 kişi için 00004581537 numara ile başvurulabilir. Lise mezun (mesleki liseler makine bakım onarım veya makine teknolojisi bölümleri) olması, EKPSS girmiş olması ve çalışacağı adres mersin olarak yayınlanmıştır.

Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerden biri veya ikisi kullanılarak yapılacaktır) sonucunda işe yerleştirilmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır. Başvuran adaylardan, işe girmeye hak kazanan adayların hakkında yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumsuz gelmesi halinde işe giriş işlemleri iptal edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum