KKK Subay ve Uzman Erbaş Başvuru Sonuçları Açıklandı

KKK Subay ve Uzman Erbaş Başvuru Sonuçları Açıklandı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı Tarafından Yayınlanan Subay ve Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Belli Oldu. En Düşük KPSS 64 Puanlı Aday Olarak Belirlendi.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Özel Kuvvetler Komutanlığı 'nca daha önceden yayınlanan Bordo Bereli 200 Subay Alımı başvuru sonuçları açıklandı. Yayınlanan ilanda KPSS 50 puan şartı var iken sınava 20 katı aday çağrıldı. 20 Katı aday arasından son sıradaki adayın puanı ise 64,3071 olduğu bildirildi.

İşte yapılan açıklama: 2016 Yılı Özel Kuvvetler Komutanlığına Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay Temin faaliyeti kapsamında çağrılacak adayların, 2015 ve 2016 yıllarına ait KPSSP3 puanlarından en son girdiği sınav puanı (2016 puanı yok ise 2015 puanı) esas alınmıştır.

KPSSP3 puanları arasında fark gözetmeksizin, adaylar en yüksek puandan en düşük puana göre sıralamaya tabi tutulmuş ve sıralama kontenjanın 20 katı olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda KPSSP3 puanı 64,3071 ve üzeri olan adaylar seçim aşaması faaliyetlerine çağrılmıştır. Çağrılan adaylar Kayıt Kabul ve Fiziki Yeterlilik Testine tabi tutulacaklardır. Bu faaliyetler aşağıda belirtilen yer ve tarihlerde icra edilecektir.

Sınav yeri, Sınav tarihleri, Adayların seçim aşaması faaliyet takvimi, Kayıt Kabul Faaliyetleri, Fiziki Yeterlilik Testi FYT, Adayların getirecekleri belgeler ve seçim aşaması ile ilgili diğer hususlar yayınlanan duyuruda belirtilmiştir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum