Kocaeli Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı

Kocaeli Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı

Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan ilan ile 25 4/b sözleşmeli sağlık personeli alım ilanları yayınladı. Başvurular başlamış olup 14 Mayıs 2018 te sona erecektir.

Kocaeli Üniversitesi 14 kişi Diğer Sağlık Personeli, 1 kişi psikolog, 1 kişi biyolog, 5 kişi fizyoterapist ve 4 kişi eczacı olmak üzere toplam 25 kişi Kamu Personel Alım ilanı 1 Mayıs 2018 de yayınladı. Başvuracak adaylar Önlisans ve Lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuracak adaylar şahsen başvuruyu 14 Mayıs 2018 kadar yapmaları gerek.

Başvuru formu üniversitenin internet sitesinden temin edilecektir. 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2 Adet Resim ve Adli Sicil kaydı olması şart.

Adaylarda aranan bazı şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Erkek adaylar muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olması gerekmektedir.

Sözleşmeli 25 Personel alımı için şartlar: Önlisans ve Lisans mezun olması gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylarda öğrenimle ilgili koşullar ile ilgili geniş bilgi aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Adayların başvurularını web adresinde bulunan iş talep formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.