Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli 188 Büro Personeli Alımı

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli 188 Büro Personeli Alımı

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 11 Temmuz 2018 de yayınlanan ilan ile Kocaeli üniversitesi 188 Büro personeli (Sağlık Personeli) alımını duyurdu.

Kocaeli üniversitesi devlet personel başkanlığında yayınladığı ilan ile 188 kamu personeli alacağını duyurdu. Başvuruları başlayan ilana son başvuru olarak 26 Temmuz 2018 olarak açıklanmıştır. Lise, önlisans ve lisans mezun büro personeli, hemşire ve diğer sağlık personeli alım ilanları yayınladı.

Başvuracak adaylar Lise, Önlisans ve Lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Başvuracak adaylar şahsen başvuruyu 26 Temmuz 2018 kadar yapmaları gerek. Başvurular Orta Öğretim Önlisans ve  Lisans mezunları için 2016 KPSS puanı esas alınacaktır.

Başvuru formu üniversitenin internet sitesinden temin edilecektir. Kazanan adaylara güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılacaktır. 2016 KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Öğrenim Belgesi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, 2 Adet Resim ve Adli Sicil kaydı olması gerekmektedir.

Adaylar başvurularını web adresinde bulunan form ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.