Konya Belediyesi Şoför Alımı Yapacağını İlan Etti

Konya Belediyesi Şoför Alımı Yapacağını İlan Etti

Konya Belediyesi bünyesinde personel alımı yapılacağı bilgisi İŞKUR tarafından yayımlanan ilan ile kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Türkiye genelinde personel alımı ve işçi alımı kapsamında özellikle belediyelerce eksik olan personellerin giderilmesi amacı ile çıkılan personel alımı ilanları ilgili vatandaşların bilgisine sunulmaya devam ediyor.

İŞKUR tarafından yayımlanan ilanlar ile detayları belli olan personel alımlarında geçen ibarelere göre, Konya Belediyelerinden Doğanhisar Belediyesi’nde yapılacak olan personel alımı için unvan ve başvuru şartları da duyuruldu.

Konya Doğanhisar Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde gerçekleştirilecek olan personel alımına ilişkin yapılan unvan bilgisine göre, belediyeye Şoför alımı yapılacaktır.

Daimi nitelikte gerçekleştirilecek olan alımların 1 kişilik kontenjan ile sınırlı tutulacağı açıklanırken, alımlar için başvuru yapacak olan adayların Lise veya dengi bir okul mezunu olmaları şartı bulunmaktadır.

İkamet olarak en az iki yıl boyunca Doğanhisar’da ikamet olma zorunluluğu bulunan personel alımı için başvuru yapacak olan adayların, ilanda yer alan adrese en geç 28.6.2019 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.