Kozaklı Belediyesi 3 Memur Alımı

Kozaklı Belediyesi 3 Memur Alımı

Kozaklı Belediye Başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere en az lise mezunu adaylar arasından 3 memur alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak adaylarda en az KPSS 50 puan şartı aranmaktadır. Memur alımı başvuruları nasıl yapılacak.

Memur alımı nasıl yapılacak?

Kozaklı Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla 1 adet Lise mezunu ve 2 adet Lisans mezunu sayaç memuru alınacağı belirtiliyor.

Kozaklı Belediyesi 3 Memur Alımı Başvuru Şartları

Kozaklı Belediyesi 3 memur alımı başvuru şartları arasında;

En az KPSS 50 puanı olması,

En az lise mezunu olması,

B sınıfı ehliyet sahibi olması,

Başvuru Süresi

Kozaklı Belediyesi 3 sayaç memuru alımı başvuru tarihleri 16 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olup, 18 Eylül 2020 saat 17,30’a kadar elektronik ortamda Belediyenin internet adresine veya info@kozakli.bel.tr e-mail adresine ya da Kozaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapma imkanları bulunuyor.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri

Başvuruları geçerli olan adaylar arasından KPSSP3 ve KPSSP94 puan türüne göre alınacak kadro sayısına göre 5 kat aday yüksek puandan başlayarak düşük puana göre sıralanarak sözlü sınava davet edileceği ilanda belirtiliyor.

Kozaklı Belediyesi 3 memuru alımı için sözlü sınav için hak kazananlar ve sınav yeri 22 Eylül 2020 tarihinde belediyenin resmi internet adresinden ve Belediye ilan panosundan ilan edilecektir. Sınavın ise 25 Eylül 2020 tarihinde yapılacağı ilanda yer alıyor.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.