KPSS 50-55 puanlı memur alımı! Belediyelere en az lise mezun ilanlar

KPSS 50-55 puanlı memur alımı! Belediyelere en az lise mezun ilanlar

Yerel Yönetimler kamu personeli alımı kapsamında iki farklı belediye bünyesinde 4 kişilik memur alımı kontenjanı açıldığı ilan edildi. Başvuru şartları, görev yerleri ve başvuru sürecine dair detaylı bilgiler haberimizde…

Memur alımı, sürekli işçi alımı, kamu personeli alımı ve geçici işçi alımı kapsamında yapılması planlanan personel alımlarına yönelik güncel ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. İşte yerel yönetimler belediye personel alım ilanları…

2 Belediye 4 Personel Alıyor

Aksaray iş ilanları kapsamında yer alan ve Güzelyurt Belediye Başkanlığı dahilinde ilan edilen kamu personeli alımları için 1 kişilik kontenjan açıldı. Ayrıca; Nevşehir iş ilanları dahilinde de 3 kişilik kontenjan ile Kozaklı Belediye Başkanlığı tarafından personel alımı yapılacağı ilan edildi.

Güzelyurt Belediyesi Personel Alımları

Güzelyurt Belediye Başkanlığı bünyesinde yapılacak olan ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa uygun olarak çıkılan ilanda yer alan bilgilere göre; tek kişilik kontenjan dahilinde Muhasebeci alımı yapılacağı açıklandı.

9. dereceden kadro tahsis edilecek olan personel alımları için; KPSS P3 puan türünden en az 55 puan talep edildiği ve ilgili alımlara kadın ile erkek adayların başvuru yapacakları belirtildi.

Başvuru yapacak olan adayların; Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe,  Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun olmak ve en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartlarını haiz olması talep edilmektedir.

23.09.2020 tarihinden 25.09.2020 günü saat 17.00’ye kadar devam edecek olan başvurular için adayların şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Güzelyurt Belediye Başkanlığı Güzelyurt / Aksaray adresine başvuru yapmaları gerekmektedir.

Kozaklı Belediyesi Personel Alımı

Nevşehir ilçe belediyesi personel alımı için iki farklı ilan ile Sayaç Memuru alınacağı ilan edildi. 1 kişilik alım için; Lise ve Dengi Okullardan mezun olmak ile B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak şartları aranırken; KPSS P94 puan türünden en az 50 puan alınmış olması talep edildi.

2 kişilik alımlar için ise Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme veya Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden mezun olmak, ile B sınıfı sürücü Belgesine sahip olmak şartlarının yanı sıra KPSS P3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı arandığı açıklandı.

16-18 Eylül arasında belediye internet sayfasından online başvurula alınacaktır. Kozaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla da başvuru yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.