KPSS 55 Puanla En Az Lise Mezunu 21 Memur Alımı

KPSS 55 Puanla En Az Lise Mezunu 21 Memur Alımı

KPSS 55 puan ve en az lise mezunu memur, muhasebeci, tahsildar, bilgisayar işletmeni, zabıta memuru, itfaiye eri, tekniker ve mühendis olarak 21 kamu personeli alımı yapılıyor.

Yeni yayınlanan ilan ile lise, ön lisans ve lisans mezunu KPSS 55 en az puanı olan adaylar arasından memur ve kamu personeli alımı yapılıyor. Alımlar kadrolu ve daimi olarak ilan edilmiştir. Sadece mühendis alımında KPSS 60 puan şartı aranmaktadır.

Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur ve kamu personeli alımı yapılıyor. Memur 1 kişi, muhasebeci 1 kişi, tahsildar 2 kişi, bilgisayar işletmeni 1 kişi, zabıta memuru 6 kişi, itfaiye eri 6 kişi, tekniker 3 kişi ve mühendis 1 kişi olarak toplam 21 kişi istihdam edilecektir.

Memur için lise mezun, tekniker ön lisans mezun, muhasebeci ön lisans mezun, mühendis lisans mezun, bilgisayar işletmeni lisans mezun, tahsildar ön lisans ve lisans mezun, zabıta memuru lise ve ön lisans mezun ve itfaiye eri lise ve ön lisans mezunu olmaları gerekmektedir. İtfaiye eri alımında C sınıfı ve zabıta memuru alımında B sınıfı ehliyet sahibi olmaları gerekmektedir.

Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak. Mühendis Kadrosu için 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Muhasebeci Kadrosu için 2016 yılı KPSSP93 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Tekniker Kadrosu için 2016 yılı KPSSP93 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Memur Kadrosu için 2016 yılı KPSSP94 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Bilgisayar İşletmeni Kadrosu için 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Tahsildar Kadrosu için 2016 yılı KPSSP93, 2018 yılı KPSSP3 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olması gerekmektedir.

Başvuru belgelerini 10 Eylül 2018 den 11 Eylül 2018 Salı günü saat 17.30’a kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:30 arasında) müracaatlarını yapabilirler. Afyonkarahisar Çobanlar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum