KPSS 60 Puanla B Ehliyetliler Belediye Kamu Personeli Alımı Yapıyor

KPSS 60 Puanla B Ehliyetliler Belediye Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Kamu personeli alımı ilanlarına yeni bir tanesi eklendi. Yayınlanan yeni ilanda en az KPSS 60 puanla B sınıfı ehliyeti olan adaylar başvuru yapabilecek. Belediye kamu personeli alımı genel başvuru şartları neler olduğu detayları haberimizde adaylara sunul

Yeni kamu personeli alımı ilanları yayınlandı. Çalışma Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasından adaylara duyuruldu. Belediye en az KPSS 60 puanla kamu personeli alımı yapacak. Alıma başvuru yapacakların B sınıfı ehliyeti olması istenmektedir.

Pötürge Belediye Başkanlığı ayniyat saymanı ve bilgisayar işletmeni unvanında alımı yapacaktır. Kuruma atanmak isteyenler başvurularını nasıl yapacak?

Adayların başvuru şekli ve tarihi

Elektronik ortamda, Belediyenin internet adresinden yapılması istenmektedir. Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla ile 28 Aralık 2020 tarihinden 31 Aralık 2020 Cuma günü saat 17.00 ye kadar (mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında) Yazı İşleri Müdürlüğüne yapabileceklerdir.

Başvuru Genel Şartları

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak. Hangi kadroya başvuru yaptığına dair dilekçe verilmesi, (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.) tüm şehirlerden başvuru kabul edilecek.

Ayniyat saymanı alımı için; Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme veya Maliye programlarından herhangi birinde mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Bilgisayar işletmeni alımı için; Lisans düzeyinde eğitim fakültelerin İktisat veya Kamu Yönetimi Programlarından herhangi birinden mezun olmak. Öğrenimi sırasında Bilgisayar dersi almış veya Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmenliği sertifikasına sahip olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.