KPSS 60 Puanla MSB 1515 Kamu Personeli Alımı

KPSS 60 Puanla MSB 1515 Kamu Personeli Alımı

Milli Savunma Bakanlığı 60 KPSS puanı ile lise, önlisans ve lisans mezunu 1515 kamu personel alımları yapılıyor. Başvuracak adaylar ilan kılavuzunda bulunan şehir adreslerine müracaat yapabilirler.

Milli Savunma Bakanlığına ana, bakım, ikmal, hava ve tersane komutanlıklarına lise, önlisans ve lisans mezunu 60 KPSS puanı ile alım yapılacaktır. Alınacak personeller başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere bir çok şehir alım yapacaktır. Milli Savunma Bakanlığına bağlı askeri işyerlerinde Kamu kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca daimi süreli personel işçi alınacaktır.

Başvuru genel şartları; 18 yasını tamamlamış olmak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karsı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin isleyişine karsı suçlar, milli savunmaya karsı suçlar, Devlet sırlarına karsı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmaması gerekmektedir. Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

2016 KPSS sınavına girmiş olmak ve lise mezunları için P94 puan türü, önlisans mezunları için P93 türü itibariyle en az 60 puan almış adayların başvurusu kabul edilecektir. Her aday, İŞKUR'da yayımlanan listede bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilir. İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular 30 Haziran 2018 de sona erecektir. Başvurular iş kurumu üzerinden giriş yapılarak ilgili şehir ve komutanlıkların alımı görüldükten sonra yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum