KPSS öncesi Sağlık Bakanlığı Türkiye geneli personel alım müjdesi

KPSS öncesi Sağlık Bakanlığı Türkiye geneli personel alım müjdesi

8 bin 844 kişilik Sağlık Bakanlığı kamu personeli alımı atamaları gerçekleştirildi. Asil olarak atanamayan adayların merakla beklediği yeni kamu personeli alımı için önemli bir açıklama yapıldı. KPSS sınavı öncesi Türkiye geneli personel alımı yapılacak!

Milyonlarca vatandaş hem kamu personeli alanında hem de sağlık personeli olarak kamu hizmeti verebilmek adına yayımlanacak olan bakanlık personel alımı ilanlarını bekliyor. Yaşanan son gelişme ülke genelinde beklenti içinde olan adaylara müjde oldu.

Türkiye Geneli İşçi, Tekniker, Hemşire, Teknisyen Alınacak

Yapılan açıklamalara göre henüz 8 bin 844 kişilik kamu personel alımını sürecini tamamlayan Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde yeni bir kamu personeli alım süreci başlatacak ve onlarca kadroda binlerce personel istihdam edilecek.

Yapılan açıklama gazetecilerin bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan edindiği bilgiler ile açığa çıktı. Söz konusu açıklamada alımların yapılacağı unvanlara yer verilirken; henüz kontenjanlar belli olmadı. Alımların ne zaman yapılacağı ise açıklandı.

Sağlık Bakanlığı Personel Alımları Ne Zaman Yapılacak?

Bakan açıklaması ardından verilen müjdeli haberde, ilgili alımların 2020 KPSS sınavından önce yapılacağı açıklanırken; adayların güncel KPSS puanları ile başvuru yapmasının beklendiği ifade edildi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum