KPSS Şartsız Polisevi Şube Müdürlüğü 3 Kamu Personeli Alımı

KPSS Şartsız Polisevi Şube Müdürlüğü 3 Kamu Personeli Alımı

İş Kurumu tarafından 4 Ekim 2018 tarihinde yayınlanan 2 farklı ilan ile İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü KPSS şartsız daimi 3 kamu personeli alımı yapacağı ilan edilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğü Polisevi Şube Müdürlüğü İş Kurumu üzerinden 4 Ekim 2018 tarihiyle yayınlamış olduğu ilanlarla daimi kamu personeli olarak kamu işçi alımı 2 Garson (Servis Elemanı) ve 1 Bulaşıkçı (Stevard) alımı yapacağını açıklamıştır. Başvurular 4 Ekim 2018 de başlamış olup 15 Ekim 2018 tarihi mesai bitiminde sona erecektir. Adaylar İş Kurumu üzerinden online veya şahsen başvuru yapacaklardır. Başvurularda KPSS şartı aranmayacaktır.

2 Garson (Servis Elemanı) alımı için; En az ilköğretim mezunu olması ve en az 2 yıllık iş deneyiminin olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004672516 olarak verilmiştir.

1 Bulaşıkçı (Stevard) alımı için; En az ilköğretim mezunu olması ve en az 2 yıl kamu kurum ve kuruluşların sosyal tesislerinde çalışmış olması gerekmektedir. İş ilan numarası 00004672555 olarak verilmiştir.

Başvuru yapan ve listede yer alan adayların öncelikli durumunu; eğitim, yabancı dil, tecrübe vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını ilgili kuruma bildirmek zorundadırlar.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum