KPSS Yok Yurtdışında Görev Yapacak En Az Lise Mezun Personel Alımı

KPSS Yok Yurtdışında Görev Yapacak En Az Lise Mezun Personel Alımı

Dışişleri Bakanlığı tarafından ilan gov tr resmi web sitesinde yayınlanan ilanda 81 il başvuru ile KPSS şartsız personel alımı yapılacağı açıklanmıştır. En az Lise mezunu alınacak personel için detaylar haberimizdedir.

Resmi internet sayfasında yayınlanan ilana göre Uganda Kampala Türk Büyükelçiliği bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS ve ikamet şartı olmadan 1 Sekreter alınacaktır. 41 yaş sınır personel alımında adayların en az lise mezunu olması gerekiyor.

Kampala Büyükelçiliği personel alımı için başvuru şekli ve başvuru zamanı.

Adaylar başvurularını 26Mayıs – 12 Haziran 2023 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı işe alım kariyer kapısı üzerinden online olarak yapacaklardır.

Sekreter kadrosuna başvuru için adaylarda aranan şartlar nelerdir (1personel).

Türk vatandaşı olmak, 41 yaşın dan gün almamış olmak, En az lise mezunu olmak, Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek, Bilgisayar kullanabilmek, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Her türlü iklim koşullarında görev yapmaya engel durumu bulunmadığını sağlık kurulu raporu ile belgelemek.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum