KPSS'siz 6 güvenlik alımı başladı Tarsus Üniversitesi

KPSS'siz 6 güvenlik alımı başladı Tarsus Üniversitesi

13 Aralık'ta duyurulan Tarsus Üniversitesi 6 güvenlik görevlisi alımı başvuru ekranı açıldı. 16 Aralık'ta başlayan başvurular hafta içi Cuma günü de dahil olmak üzere devam edecek. Alımlar Türkiye İş Kurumu üzerinden online yapılacak.

Tarsus Üniversitesi tarafından yayımlanan 16-20 Aralık İŞKUR iş ilanları başvuru kodları yayımlandı. Üniversite 6 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştiriyor. İlanlara başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi ise 20 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvurular nasıl yapılıyor;

Tarsus Üniversitesi alım duyurularına başvuruda bulunacaklar, 20 Aralık 2019'a kadar İŞKUR'a kayıt olmalıdır. İŞKUR online işlemler sayfasından kayıt işlemleri yapılabilmektedir. Buraya e-devlet şifresi ile kayıt olduktan sonra üst menüden iş ilanları sayfasına tıklamanız gerekiyor.

İş ilanları sayfasına "online işlemler > iş arayan > açık iş ilanları" adımlarını kullanabilirsiniz. Daha sonra iş arama sayfasında ilan kodu bölümüne "00005305910" numarasını yazarak başvuru yapabilirsiniz.

Müracaat şartları neler;

Üniversite'nin yayımladığı ilanlara başvuruda bulunmak isteyenler en az lise mezunu olmalıdır. Bunun dışında adayların 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olması aranan diğer bir şarttır.

Mülakat tarihleri ilerleyen tarihlerde Tarsus Üniversitesi resmi web sayfasında duyurular bölümünde açıklanacak. Kuralar ise 03 Ocak 2020 tarihinde saat 10:00’da üniversitenin konferans salonunda noter eşliğinde gerçekleştirilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.