KPSS’siz 60 Öğretmen ve Antrenör Alımları

KPSS’siz 60 Öğretmen ve Antrenör Alımları

KPSS’siz 60 öğretmen alımları ve antrenör alımları yapılıyor. Yeni ilanlar yayınlanarak başvurular alınmaya başlandı. Son olarak 16 Ağustos 2019 tarihi ilan edilmiştir. Öğretmen alımı hariç en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor. Alımda diğer şartl

KPSS’siz 60 öğretmen alımları, antrenör ve tesis sorumlusu alımları yapılıyor. Yayınlanan yeni ilanlara başvurular başlamış olup 16 Ağustos 2019 tarihi bitimine kadar başvuru yapılabilir. Başvuracak adaylar (öğretmen alımı hariç) en az lise mezunu olabilecektir.

Öğretmen Alımı Branş Dağılımı;

Biyoloji Öğretmeni, Coğrafya Öğretmeni, Felsefe Öğretmeni, Fen Bilgisi Öğretmeni, Fizik Öğretmeni, İngilizce Öğretmeni, Kimya Öğretmeni, Matematik Öğretmeni, Sosyal Bilgiler Öğretmeni, Tarih Öğretmeni ve Türkçe Öğretmeni olarak alım yapılacaktır. Toplam 40 Öğretmen alımı yapılacaktır.

Antrenör ve Tesis Sorumlusu Alımı Branş Dağılımları;

Basketbol Antrenörü, Futbol Kaleci Antrenörü, Futbol Antrenörü, Judo Antrenörü, Taekwondo Antrenörü, Tesisi Sorumlusu, Yüzme Antrenörü olarak alım yapılıyor. Toplam antrenör ve tesis sorumlusu alımı 20 kişi olarak ilan edilmiştir.

Başvuru Adresi, Şekli ve İstenen Belgeler;

Nüfus cüzdan fotokopisi, fotoğraflı ve detaylı CV ve öğrenim durum belgesi olması gerekmektedir. Başvurularını İzmir Bornova Belediyesi Personel A.Ş. mail adresinden yapacaklardır. Mail atıldıktan sonra kılavuzda verilen iletişim numarasından teyit ettirilmesi önem arz etmektedir. Her aday öğrenim durumu başvuru yaptığı pozisyon gereğince yeterli olması gerekmektedir. Antrenör alımı için gerekli belge talep edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum