KPSS’Siz Milli Eğitim Müdürlükleri 443 Kamu Personeli Alımı

KPSS’Siz Milli Eğitim Müdürlükleri 443 Kamu Personeli Alımı

İŞKUR üzerinden yayınlanan 67 ilan ile 443 kamu personeli alımı yapılacağı 7 Eylül 2018 tarihinde ilan edilmiştir. Başvuruları KPSS’ siz işkur’dan 17 Eylül 2018 tarihi bitimine kadar yapılması gerekmektedir.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar ile İl Milli Eğitim Müdürlükleri çoğu şehre 443 kamu personeli alımı yapacaktır. Başvuracaklar için başvurular başlamış olup 17 Eylül 2018 tarihinde sona erecektir.

Başvuruda çeşitli branşlar bulunmaktadır. İlkokul, lise, ön lisans veya lisans mezunları başvurabiliyor. Bu alımlarda KPSS şartı aranmamaktadır. Açıklanan bu ilanlara normal olanlarla birlikte engelli, eski hükümlü ve (TMY) terörle mücadelede yaralananlarda başvuru yapabilecektir.

Alımı yapılacak personeller temizlik görevlisi, hizmetli, aşçı, aşçı yardımcısı, güvenlik görevlisi ve çeşitli diğer pozisyonlarda alımlar yapılacaktır.

Alımlara başvuru yapacaklar İŞKUR sayfasına üye olması gerekmektedir. Üye olan bir aday iş arama yerini açtığı zaman iş yeri ünvanı kısmına milli eğitim bakanlığı veya milli eğitim müdürlüğü yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili alımları siz takipçilerimizle paylaşıyoruz. Toplum yararına TYP alımlarıda başlamıştır. Alımları şehir şehir ve unvan unvan siz takipçilerimize sunacağız. Bizi sosyal medya üzerinden takip ediniz.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum