KPSS'siz Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Başvuruları Başladı

KPSS'siz Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Başvuruları Başladı

Sahil Güvenlik Komutanlığı en az lise mezun KPSS şartsız Uzman Erbaş alınacağı DPB’nca duyurulan ilana başvurular başladı.

08 Kasım 2017 de Devlet Personel Başkanlığınca yayınlanan ilan ile Askeri Personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurular 13 Kasım 2017 Pazartesi günü itibari ile başlamıştır.

Başvurular 13 Kasım 2017 tarihinde başlayıp 6 Aralık 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuru işlemleri kurumun internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır.

Adaylar erkek olmak, En az lise veya dengi okul mezunu olmak, 25 yaşını bitirmemiş olmak başvuru tarihinin ilk günü itibariyle terhisi üzerinden 3 (üç) yıldan fazla süre geçmemiş olmak (13 Kasım 2014 tarihi ve sonrasında terhis olanlar) başvurabilecektir.

Ön Sağlık kontrolünde adayın genel fiziki kusurları olup olmadığı kontrol edilecek ve fiziki kabiliyet ve değerlendirme testi için gerekli sağlık kontrolleri yapılarak alım gerçekleştirilecektir.

Adaylarda aranan şartlar arasında askerliğini yapmış ve halen yapan adaylar başvuru yapabilirler. Alınacak personeller yüzer ve kara birliklerinde 6 bölümde yapılıyor. Alınacak kişiler aşçı, kurbağa adam, serdümen, muhafız, telsizci ve şoför olarak alınacaktır. Başvuru link adresi aktif olduğunda açılacaktır.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum