Kültür Bakanlığı, Belediyeler ve SYDV’ler 9 Şehre Daimi

Kültür Bakanlığı, Belediyeler ve SYDV’ler 9 Şehre Daimi

Kültür Bakanlığı, Belediye Başkanlıkları ve sosyal yardımlaşma vakıfları müdürlüklerine 9 şehre daimi sözleşmeli kamu personeli alımı yapıyor. Alımlarda 40 yaş şartı üst sınır olarak açıklanmıştır.

Kültür Bakanlığı, SYDV’ler ve Belediyeler 9 şehre daimi sözleşmeli ilanları yayımlandı. Alımlar KPSS şartsız yapılacaktır. En az 18 en fazla 40 yaş sırlı alımlara başvurular başlamış olup her ilan için son tarih farklı ilan edilmiştir. Başvurular şahsen veya CV yöntemi ile yapılabilir.

Sinop Saraydüzü Belediyesi içerisinde insan kaynakları görevlendirmeleri için kurulan Saraydüzü Belediyesi Personel Limited Şirketi tarafından istihdam edilecek olan işçilerin unvanına yönelik yapılan açıklamada, işçilerin; BEDEN İŞÇİSİ olarak hizmet vereceği açıklandı. Belediye bünyesinde beden işçisi olarak görev yapacak personellerin alım kontenjanları ise 3 kişi olarak belirlenirken alımı yapılacak işçilerin TEMİZLİK GÖREVLİSİ olarak hizmet vereceği ayrıca ibare olarak eklendi. Temizlik görevlisi olarak alınacak işçiler sözleşmeli ve daimi olarak istihdam edilecektir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları şirketi içerisinde hizmet talebi ile istihdam edilecek personelin unvanına dair yapılan açıklama, 1 KİŞİ ile sınırlı olmak üzere ŞOFÖR alımı yapılacağı ilan edildi ve alımı yapılacak personelin tam zamanlı çalışacağı bilgisine yer verildi. Antalya Belediyesinde şoför olarak çalışmak amacıyla başvuru yapmak isteyen adayların en az B sınıfı ehliyete ve SRC2 belgesine sahip olması gerekmektedir. 13 Nisan 2019 son gün.

Aydın’ın Kuyucak Belediyesi içerisinde İ.K için kurulan Kuyucak Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere yapılacak personel alımlarına dair verilen unvan bilgisinde Temizlik İşçisi ibaresi yer aldı. Yayımlana ilanda yer alan temizlik işçisi alımları için belirlenen alım kontenjanlarının ise 22 kişi olarak belirlendiği ifade edildi. Kuyucak Belediyesi’nde 22 kişilik alımlar için Temizlik İşçisi olarak görev almak isteyen adayların şahsen başvuru yapacakları sırada temizlik işçiliğini bildiklerini ifade etmeleri ve Kuyucak İlçesinde ikamet ediyor olmaları gerekmektedir. Başvuru son tarih 14 Nisan 2019 tarihi’dir.

Kültür Bakanlığı Muğla ilinde Stratonikeia ve Lagina Antik Kenti içerisinde çalışmalarına devam eden kazı başkanlığı bünyesinde çalıştırılmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı İŞKUR vasıtası ile yayımlanan ilanla kamuoyunun bilgisine sunuldu. Stratonikeia ve Lagina Antik Kenti Kazı Başkanlığı bünyesinde alımları yapılacak olan personellerin unvanlarına ilişkin verilen bilgilerde 2 kişinin Arkeolog, 2 Kişinin Restorasyon Teknikeri olduğu belirtilirken; çok sayıda ise vasıfsız işçi alımı yapılacağı açıklandı.

Konya Altınekin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı bünyesinde istihdamı öngörülen personelin unvanı için büro personeli olarak unvan tespit edilmiştir. Büro personeli olarak Altınekin Vakfı’nda göreve başlayacak olan personel alım sayısı 1 kişi ile sınırlı olup, bahsi geçen büro personelinin sözleşmeli statüde işe alınacağı açıklanmıştır. Altınekin Vakfı’nda büro personeli olarak hizmet vermek isteyen adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve 35 yaşını aşmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca personelin B sınıfı ehliyete sahip olan ve aktif araç kullanan bir kişi olma şartı bulunmaktadır. Lisans mezun olan adayların başvuru yapabileceği kurum dışı alımlar için son başvuru tarihi 15 Nisan 2019 tarihidir.

Çanakkale’nin Ayvacık belediyesi içerisinde istihdam edilmesi öngörülen işçinin unvanı olarak beden işçisi unvanı ibaresi yer alırken; bahsi geçen işçinin daimi statüde işe alınacağı ilave edilen bilgiler arasında yerini almaktadır. İlana başvuru yapacak olan işçilerin ayrıca en az ilkokul mezunu en fazla lise mezunu olma şartı eklenirken; ilgili adayların en geç 15 Nisan 2019 tarihine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Antalya’nın Gündoğmuş Belediyesi bünyesinde insan kaynakları birimi amacı ile kurulan şirket olan Gündoğmuş Belediyesi Personel Limited Şirketi bünyesinde istihdam edilmek üzere işçi alımı yapılacağı açıklandı. Gündoğmuş Belediyesinde işçi olarak hizmet verecek olan personellerin unvanlarına ilişkin Temizlik İşçisi ibaresi eklenirken, söz konusu işçi alımlarının kontenjanının 2 kişi ile sınırlı tutulduğu belirtildi. 2 Kişilik temizlik işçisi alımları için hizmet verecek olan işçilerin daimi statüde işe alımlarının yapılacağı belirtilirken; işçi adaylarının en az lise mezunu olmaları ve Gündoğmuş ilçesi sınırlarında ikamet ediyor olmaları şartları ibare olarak eklendi. Başvuru 15 Nisan 2019 tarihinde sona erecek.

Erzurum Palandöken Belediyesi’ne yapılacak olan işçi istihdamlarına ilişkin verilen unvan bilgilerinde 1 kişilik kontenjanın ayrıldığı kadro için Şoför ve ayrıca 2 kişilik kontenjan için de Beden İşçisi alımı yapılacağı duyuruldu. İlan edilen bilgilerin arasında yer verilen diğer bilgi ise, beden işçisi olarak işbaşı yapacak olan personellerin garson görevi ile hizmet vereceği bilgisi oldu. 1 Kişilik Şoför ve 2 kişilik garson alımı için başvuru yapacak olan vatandaşların 18 yaşını aşmış olmaları ve herhangi bir şekilde emekli vs destek ve aylık almamaları şartı ibare olarak eklenmiştir.

Burdur Çeltikçi Vakfı bünyesinde geçici statüde çalışacak olan personelin alım kontenjanı 1 kişi ile sınırlı olup, başvuran aday için belirtilen şartlar arasında 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak ibaresi yer aldı. Çeltikçi ilçesi sınırları içerisinde 6 ay süre ile ikamet etme zorunluluğu bulunan alım kriterlerinde ayrıca adayın Office programlarına hakim olma ve en az 4 yıllık üniversite mezunu olma şartı arandığı ibareleri eklendi. 14 Nisan 2019 son başvuru tarihi olarak açıklandı.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum