Kültür Bakanlığı Yüksek Maaşlı 120 Kamu Personeli Alımı

Kültür Bakanlığı Yüksek Maaşlı 120 Kamu Personeli Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşlı 120 kamu personeli alımı başvuruları 14 Ekim 2019 tarihinde başlıyor. Sadece 5 gün başvuruları devam edecek ilana son başvuru 18 Ekim 2019 tarihi yayınlanmıştır. Başvuru kılavuzu incelenerek yapılması önem arz etme

Kültür ve Turizm Bakanlığı yüksek maaşlı 120 kamu personeli alımı başvuruları 14 Ekim 2019 tarihinde başlayacak olup 18 Ekim 2019 tarihinde sona erecektir. Alım 3 farklı unvanda yapılacak olup şehirler bazında kadro dağılımı kılavuz ile birlikte verilmiştir. Kamu alımları için bu ilanda KPSS puan sıralaması kullanılacaktır.

Başvurular: Bakanlığın internet sitesi üzerinden başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve 3. maddede belirtilen “Başvuruda istenen Belgelerin” eksiksiz sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Başvurular 14 ile 18 Ekim 2019 tarihleri arasında alınacak olup son başvuru tarihi 18 Ekim 2019 saat: 18.00’dır.

Arkeolog için: Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren Arkeoloji, Arkeoloji ve Sanat Tarihi, Klasik Arkeoloji, Prehistorya, Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi, Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi, Prehistorik Arkeoloji, Tarih Öncesi Arkeolojisi bölümlerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmak.

Müze Araştırmacısı için: Yükseköğretim kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren; Sanat Tarihi bölümü veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümünden mezun olmak.

Restoratör için:Taşınabilir Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım ile Eser Koruma programlarından lisans ya da ön lisans programından veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden mezun olmak ya da ilgili programlardan mezun olmayıp bu programların birinde yüksek lisans veya doktora yapmış olmak.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum