Kuşadası Öğretmenevi  Aso Müdürlüğü Personel Alımı

Kuşadası Öğretmenevi Aso Müdürlüğü Personel Alımı

Aydın Kuşadası Öğretmenevi Aso Müdürlüğünden Personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru son tarih 17 Mart 2017 olarak açıklanmıştır. En az ilkokul ve en çok Ortaöğretim Lise ve Dengi mezun olmaları gerekmekte.

Alınacak personel Aydın Kuşadası Öğretmenevi Aso Müdürlüğü Akşam Sanat Okulunda çalışacak olup 1 kişi Oda Görevlisi Turizm ve 1 kişi Garson Servis Elemanı olarak toplam 2 kişi olarak çalıştırılacağı belirtildi. Aydın İş İlanları Çalışma adresi olarak Aydın Kuşadası Öğretmenevi Aso Müdürlüğü olarak belirtilmiştir.

Alınacak Oda Görevlisi Turizm için şartlar: En Az İlkokul en çok Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olması gerekmektedir. Daimi ve tam süreli çalışacak olan personel İş kur (00003634349) iş ilanı numarası ile internet sitesinden veya Şahsen son başvuru tarihi 17 Mart 2017 mesai bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

Alınacak Garson Servis Elemanı için şartlar: Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olması ve KPSS P94 puan türünden 60 puanı bulunanlar olması gerekmektedir. Daimi ve tam süreli çalışacak olan personel İş kur (00003634370) iş ilanı numarası ile internet sitesinden veya Şahsen son başvuru tarihi 17 Mart 2017 mesai bitimine kadar yapmaları gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 17 Mart 2017 Belge Teslim Yeri: Aydın Kuşadası Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü (Elden veya İadeli taahhütlü posta yolu ile) Posta yolu ile gönderimlerde teslimatta oluşabilecek gecikmelerden Öğretmenevi sorumlu değildir. Alınacak personel noter kurası ila alınacağından Kura Tarihi ve Yeri: 27 Mart 2017 Saat: 11 00 ile 10 :00 arasında Kuşadası Noterliği olarak açıklanmıştır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını kura, yazılı ve sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklı tutulacaktır.

Kaynak:www.KamuPersoneliAlimi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum