Kütahya Belediyesi 3 geçici işçi ilanı yayımlandı, tıkla başvur

Kütahya Belediyesi 3 geçici işçi ilanı yayımlandı, tıkla başvur

Kütahya Belediyesi dahilinde hizmet veren Çukurca Belediyesi’ne 4 kişilik kontenjan ile işçi alımı yapılacağı açıklandı. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanın başvuruları başladı. Başvuru işlemleri online olarak yapılacaktır.

Türkiye genelinde kamu hizmeti ve istihdam katkısı alanında en fazla çalışma sahibi olan kurumların başında gelen belediyelerin yeni personel alımı süreçleri devam ediyor. Yayımlanan son ilana göre Kütahya Belediyesi ilkokul mezunu 4 işçi alımı yapacaktır.

Başvuru Detayları

Adayların istihdam edileceği kontenjan 4 kişi ile sınırlandırılmış olup; görev unvanı için ise Temizlik İşçisi ve Kamyon Şoförü talebi ilan edilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların online başvuru İŞKUR takip numarası; Temizlik İşçisi için 00005368176 olurken; Kamyon Şoförü takip numarası ise 00005368210 olarak ilgili vatandaşlara sunulmuştur. Polisevi ve Öğretmenevi Müdürlükleri KPSS’siz 10 Kamu İşçi Alımı

Başvuru Süreci

Her aday kişisel bilgilerini bir defaya mahsus olarak İŞKUR iş başvuru platformuna kaydetmelidir. Bu işlemden sonra takip numarası ile online olarak başvuru yap butonuna tıklaması gereken adaylar için Kütahya Tavşanlı Hizmet Merkezi Çukurca Belediyesi 3 işçi alımı başvuruları bugün başlamış olup; 27 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecektir.

Adayların başvuru yapabilmesi için Temizlik Personeli adaylarının en az ilkokul mezunu olmaları şartı aranmaktadır. 1 Kamyon Şoförü alımında başvuru şartları ise; 28.04.1997 tarihinden önce hakkedilen "E" sınıfı ehliyet sahibi olmak veya yeni sistem ehliyetlerde "CE+D" veya "C+DE" sınıfı ehliyetlerden birine sahip olmak şeklinde açıklanmıştır.

Sonuçlar kura ile belirlenecek olup; 29 Ocak 2020 saat 11:00’de Çukurca Belediyesi Hizmet Binasında kura çekimi yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.