Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Görevlisi Alımı 2017

Kuveyt Türk Katılım Bankası Gişe Görevlisi Alımı 2017

Kuveyt Türk Katılım Bankası Türkiye Geneli Gişe görevlisi, staj öğrenci, Uzman Yardımcısı ve Avukat alım ilanı yayınladı. KPSS şartı bulunmayan ilana başvurular başlamış olup 15 Mayıs 2017 de sona erecektir. Tıkla ve Başvur.

Alımlar İstanbul, İzmir, Kocaeli, Denizli, Bursa, Konya, Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Gaziantep, Kayseri, Osmaniye, Hatay, Sakarya, Van ve Aksaray olarak belirtilmiştir. Ayrıca Genel Müdürlük Engelli personel alacak olup bir çok ilde bulunan şubelere Gişe Görevlisi, Avukat, Uzman Yardımcısı ve Stajer öğrenci alımı yapılacaktır. Başvuracakların Aşağıda bulunan link adresini tıklayarak hangi ile başvuru yapacaklar ise kılavuzunu inceleyerek aynı yerden başvuru yapabilirler.

Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı 2017 için şu anda açık iş pozisyonları bulunmaktadır. İş pozisyonlarında Genel müdürlük ve illere öğrenci, avukat, Gişe görevlisi ve engelli personeller alınacaktır. Başvurular başlamış olup 15 Mayıs 2017 de son bulacaktır.

Gişe görevlisi için: Üniversitelerin örgün öğretim veren lisans bölümlerinde gelecek dönem 2. ya da 3. sınıf öğrencisi olacak. Uygun Bölümler: İİBF, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Yüksek akademik başarıya sahip, Faizsiz Bankacılık alanında çalışmaya istekli, Analitik düşünebilen ve takım çalışmasına yatkın, Etkin iletişim becerilerine sahip ve Ders programları haftada bir ya da iki gün çalışmaya uygun olan adaylar başvura bilecekler.

Staj Öğrencileri için: Bankacılık sektörüne ilgi duyan özellikle katılım bankacılığını mezuniyet sonrası kariyer olarak düşünen öğrencilere yönelik bir yetiştirme programıdır. Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinin 2. ya da 3. sınıfında okuyan, iletişim kabiliyeti yüksek, başarı odaklı ve takım çalışmasına yatkın üniversite öğrencilerine yönelik bir programdır. Kuveyt Türk Katılım Bankası Engelli personel alım ilanı başvuru son tarih 15 Mayıs 2017 olarak belirtilmiştir.

Başvuracak adaylarda aranan şartlar: Lisans mezun yada öğrencisi Türkiye geneli bir çok ilde Engelli personel alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyenler haberin sonunda yer alan linkten direk başvuru yapabilirler.

Ayrıca Genel Müdürlük Birimler ile Şubelerinde iş akış işlemleri kadro ihtiyaçlarında değerlendirilecektir. Engelli raporu %40 ve üzerinde olan ancak engel düzeyi verilecek görevi yerine getirmesine mani olmayan, Katılım Bankacılığı alanında çalışmaya istekli, Bankanın misyon ve vizyonunu temsil edebilecek, İnsan ilişkileri güçlü, güler yüzlü ve kolay iletişim kurabilen, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk bilinci yüksek olması gerekmektedir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 2017 İlanına hemen başvuru için internet sitesini ziyaret ediniz.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.