Kuveyt Türk Personel Alımı yapıyor

Kuveyt Türk Personel Alımı yapıyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş 21 Kurumsal ve Ticari risk Uzman Yardımcısı alacak.

Kuveyt Türk Bankası A.Ş yaptığı ilanda Kurumsal ve Ticari Risk Takip Müdürlüğü bünyesinde Kurumsal ve Ticari Risk Takip Uzman Yardımcısı olarak görevlendirilecek dinamik, yeniliklere açık, müşteri odaklı çalışma arkadaşı aranıyor denildi.

İşin Tanımı: Kurumsal ve ticari sorunlu kredilerle ilgili kredilerin sınıflandırılması yapmak, Kredilerin Sınıflandırılması ve Bunlar için Ayrılacak Karşılıkların Belirlenmesi Yönetmeliği gereğince borçlarını zamanında ödemeyen, tahsil kabiliyeti azalan kredileri tespit etmek ve takip hesaplarına aktarmak,

Takip hesaplarına intikal eden dondurulmuş alacakların, alacağın tahsili için hukuki takip başlatılmak üzere gerekli bilgi ve belgeleri  ilgili birimlere teslim edilmesini sağlamak, Hukuki takipteki alacakları periyodik olarak raporlamak ve ilgili birimlerle birlikte alacağın tahsil edilmesine yönelik takip etmektir.

Adaylarda Aranan Genel Nitelikler; Üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren bölümlerinden mezun (İktisat, İşletme, İstatistik, Ekonometri, Matematik, İşletme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği), İyi derece İngilizce bilgisine sahip, Takım çalışmasına yatkın, Kendisini ifade etme ve iletişim yeteneği güçlü, Analitik düşünme ve problem çözme yeteneğine sahip, Çözüm ve hedef odaklı, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış veya muaf.

Başvurular İnternet üzerinde yapılmaktadır. İşe kabul edilenler İstanbul Kuveyt Türk Genel Müdürlüğü Kurumsal ve Ticari Risk Takip Müdürlüğünde istihdam edilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum