MEB LGS İkinci Nakil Sonuçlarını Açıkladı

MEB LGS İkinci Nakil Sonuçlarını Açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için yapılan ikinci nakil işlemlerine dair yerleştirme sonuçlarını resmi sitesinden duyurduğunu ilan etti.

Milyonlarca öğrenci için ortaöğretim sürecinin hangi şartlar, hangi okul ve hangi alanlarda devam edeceğinin belirlendiği ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından merkezi usul ile yapılan yerleştirme sonuçları açıklandı.

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılan ve bu hafta içerisinde sonuçlarının açıklanmasını beklendiği ikinci nakil sonuçlarına dair yerleştirme duyurusu bizzat bakanlık tarafından yapıldı ve sonuçların Milli Eğitim Bakanlığının resmi internet adresinden yayımlandığı ifade edildi.

Bahsi geçen başvuru ve tercih sürecinin ardından herhangi bir alana yerleşememiş olan öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından belirlenen yerleştirme başvurularının alınacağı belirtilirken, ilgili sürecin 6 Eylül'de sonlanacağı ve yerleştirme döneminin tüm aşamalarının kapatılacağı ilgili adaylara ve öğrencilere duyuruldu.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.