Meclise Koruma Polisi Alımı Yapılacak

Meclise Koruma Polisi Alımı Yapılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görevlendirilmek üzere koruma polisi alımları 2019 yılı içersinde gerçekleştirilecek.

Mecliste çalıştırılmak üzere Koruma Polis Memuru Alımı yapılacak. Alınacak kişilerde aranacak şartlar belli oldu.

Başvuru Şartları
Erkek adaylar için 175 cm kadınlar için ise 170 cm boy şartı aranıyor. Aylıktan kesme ya da kıdemi etkileyen herhangi bir ceza almamış olmak da şartları arasında yer alıyor. çevik kuvvet şube müdürlüklerinde görev yapan polislerin ise zorunlu hizmet süresini tamamlamaları gerekmektedir. 2. Bölgede hizmet yapmış olan polislerin başvuruları kabul edilecektir. 

Meclis koruma polisi alımına başvuru yapabilmek için hali hazırda Emniyet Hizmetleri Sınıfında çalışıyor olmak gerekiyor. Yukarıda yer alan şartları sağlayan adaylar başvuruları için form dolduracak. Bu form ise çalıştıkları birimlere teslim edilecek. Sonrasında ise adaylar gerekli sınav aşamalarından geçirilecektir. Bu sınavların 2019 yılı içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Başvuru yapmak için herhangi bir deneyim şartı da aranmıyor. Dolayısıyla mesleğe yeni başlamış olan kimseler de başvuruda bulunabilecek. Ancak yapılan mülakatlarda bu konu elbette ki değerlendirmeye alınacaktır. Dolayısıyla tecrübe adaylar için ekstra bir avantaj sağlayacaktır. Mülakat tarihleri ve seçim aşamaları konusunda ilerleyen zaman içerisinde duyuru yayınlanacaktır. Meclis koruma polisi olmak isteyenler için bu duyuruları paylaşacağız. Böylelikle zamanında başvurularınızı yapabilir ve koruma polisi olabilirsiniz. Bu sayede ayrıcalıklı bir görev icra edebilirsiniz.

Emniyet Genel Müdürlüğü, meclis koruma polisi alımı için duyuruları yayınlayacak ve ardından da alımlar yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.