Merkez Bankası 3 Branşta 65 Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Merkez Bankası 3 Branşta 65 Kamu Personeli Alımı Başvuruları

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yayınladığı ilanlar ile 3 branşta toplamda 65 kamu personeli alımı yapacağını 3 ilan ile duyurdu. Alıma başvuracakların başvuru şartları nelerdir. İşte ilanlar hakkındaki tüm ayrıntılar.

Merkez Bankası yayınladığı 3 farklı ilan ile 3 branşta 5 bilgi teknolojileri denetçi yardımcısı, 10 denetçi yardımcısı ve 50 uzman yardımcısı olarak toplam 65 kamu personeli alımı yapılıyor. 65 kamu personeli alımı başvuru şartları ve şekilleri nelerdir. Her ilan için ayrı şartlar ve ayrı belge istemi olduğundan ilan kılavuzlarını muhakkak incelemek gerekmektedir.

Uzman yardımcısı alımı 50 kişi için en az dört yıllık eğitim veren Türkiye veya yurt dışındaki denkliği Yükseköğretim Kurulunca tanınmış yükseköğretim kurumlarının; iktisat, ekonometri, işletme, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, finans, finansal matematik, maliye, uluslararası ilişkiler, muhasebe, kamu yönetimi, çalışma ekonomisi, bankacılık, sigortacılık, aktüerya, istatistik, matematik, matematik mühendisliği, hukuk, insan kaynakları, bilgisayar ve öğretim teknolojileri eğitimi, psikoloji ve sosyoloji programlarında lisans ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamış olması gerekmektedir.

Denetçi yardımcısı alımı 10 kişi için yükseköğretim kurumlarının; iktisat, ekonometri, işletme, finans, maliye, işletme mühendisliği, endüstri mühendisliği, çalışma ekonomisi, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, hukuk programlarında lisans ya da yüksek lisans eğitimini tamamlamış olanların başvurusu alınacaktır.

Bilgi teknolojileri denetçi yardımcısı alımı 5 kişi için Yükseköğretim Kurulunca Tanınmış yükseköğretim kurumlarının; bilgisayar mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, kontrol ve sistem mühendisliği, yönetim bilişim sistemleri programlarında lisans ya da yüksek lisans mezunları başvurabilir.

Başvurular 12 Nisan 2019 tarihinden 22 Nisan 2019 tarihi saat 23.59’a kadar Banka internet sitesi insan kaynakları sayfasından belgelerin yüklemesi suretiyle elektronik yolla yapılacaktır.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.