Merkez Bankası Kadrolu Memur Alımı İlanları Yayımlandı! Başvuru Ekranı

Merkez Bankası Kadrolu Memur Alımı İlanları Yayımlandı! Başvuru Ekranı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde yeni kadrolu memur alımı ilanları yayımlandı. Merkez Bankasına farklı branşlarda 55 memur alımına kimler başvurabilir. İşte tüm detaylar.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB tarafından 3 farklı yeni kamu iş ilanları açıklandı. 40 Bilişim Uzman Yardımcısı, 10 BT Müfettiş Yardımcısı ile 5 Çevirmen alımı yapılacak. Merkez Bankası memur alımları başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından yasaklı olmamak, görevi devamlı olarak yapmasına engel olmayacak beden ve ruh sağlığına sahip olmak, başka bir kuruluşa zorunlu hizmet yükümlülüğü bulunmamak, 1 Ocak 1991 ve daha sonra doğmuş olmak, 1 Ocak 2021 tarihinden sonra yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işe alım sınavlarının komisyon mülakatı aşamasında elenmemiş olmak genel hususları var.

Merkez Bankası memur alımı mezuniyetler ve kontenjanlar

40 Bilişim Uzman Yardımcısı alımı için bilgisayar mühendisliği, bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, bilişim sistemleri ve teknolojileri, elektrik-elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, endüstri mühendisliği, endüstri ve sistem mühendisliği, işletme mühendisliği, kontrol ve sistem mühendisliği, matematik mühendisliği, yazılım mühendisliği ve yönetim bilişim sistemleri programlarında lisans eğitimini tamamlamış olmak, YDS en az 70 almak,

10 BT Müfettiş Yardımcısı alımı için Bilgisayar Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Sistem Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Matematik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Veri Bilimi ve Veri Analitiği Bölümleri, Elektronik Mühendisliği, Yapay Zekâ Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri mezunu olmak, YDS 70 almak,

4 Çevirmen (İngilizce), 1 Çevirmen - Eş zamanlı çeviri (İngilizce) alımı için İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, İngilizce-Fransızca Mütercim ve Tercümanlık veya Çeviribilimi programlarında lisans eğitimi almış olmak, YDS en az 90 almak, en az 2 yıl süreyle çevirmenlik görevi yürütmüş olmak gerekmektedir.

Banka personeli alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası bünyesinde kadrolu memur alımları için başvurular 19 Nisan 2023 tarihine kadar yapılabilecek. Adaylar online olarak başvuru yapabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.