Mersin Belediyesi KPSS Şartsız 114 Öğretmen Alımı, Yarın Son Gün

Mersin Belediyesi KPSS Şartsız 114 Öğretmen Alımı, Yarın Son Gün

Mersin Büyükşehir Belediyesi KPSS şartı aramaksızın, 9 branşta olmak üzere toplamda 114 öğretmen alımı yapıyor. Başvurular için yarın son gün!

Milyonlarca öğretmenin ve geleceğin eğitmenleri olarak bekleyen öğretmen adaylarının bekledikleri, öğretmen istihdamlarına yönelik yayımlanması gündemde olan öğretmen alımı ilanları dahilinde bir yeni ilan daha yayımlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Öğretmen Alımı

Söz konusu ilanda yer alan bilgilere göre alımların Mersin Büyükşehir Belediyesi içerisinde yapılacağı ilan edilirken, başvuru yapacak olan adayların Türkiye genelinden gelecek başvuruları kabul edilecektir.

Unvan ve Kontenjan

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı ilanı dahilinde verilen bilgilere göre 9 farklı branş için toplamda 114 kişilik öğretmen kontenjanı açılmıştır. Alımların yapılacağı kurum ise; Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Bilim Ulaştırma Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi olarak ilan edilmiştir.

Söz konusu alımların ise farklı kontenjanlara sahip olmakla birlikte; Matematik, PDR, Felsefe, Coğrafya, Tarih, Biyoloji, Kimya, Fizik, Türk Dili ve Edebiyatı alanlarında yapılacağı ilan edilmiştir.

Başvuru Şartları ve Süreci

Mersin Büyükşehir Belediyesi 114 Öğretmen Alımı için başvuru yapacak olan adayların güncel mesleki bilgilere sahip olmaları gerekirken, yenilikçi üretken eğitimcilerin olmaları gerektiği açıklanmıştır. Herhangi bir KPSS şartı aranmayan öğretmen alımları için başvuru yapacak olan adayların kılavuzda yer alan adrese evrakları ile birlikte şahsen ve en geç yarın (1.9.2019) tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.